Vellykket Sesongåpning

Samarbeidskonserten mellom Sinsen, Hasle Brass og SJK var vellykket og flere enn bare korpsmedlemmene hadde funnet veien til Sagene Festivitetshus

For SJK var dette en ny konsertform, dvs - en konsert der vi fremfører repertoar som i utgangspunktet ikke er ferdig innøvd. Pga spesielle omstendigheter og arrangementer denne høsten, måtte dog SJK allikevel velge "gammelt stoff" til denne konserten, men det la ingen demper på arrangementet.

De enkelte korpsene lyttet med stor interesse til hverandres fremføringer, men det var også andre korpsinteresserte som hadde funnet veien til Sagene Festivitetshus. Festkomiteen stod for servering av kaffe og kaker i pausene mellom hvert korps, og alle fremmøtte hadde en trivelig høstkveld.

SJK retter herved en takk til både Sinsen og Hasle som helt sammenfallende hadde ideen til denne konsertformen.


Edit

Eldre nyheter

13 Sep 2002

Kulturelle krefter fra bydel Sagene-Torshov gjør suksess i Danmark

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Helgen 6.- 8. september var et ensemble på 100 musikere og sangere fra Torshovkoret og Sagene Janitsjarkorps deltagere under ”Tordenskiolddagene 2002” i Fredrikshavn. Ensemblet gjorde stor suksess med sin framføring av Tordenskiold-kantaten av den norske komponisten Kjell Marcussen, med tekst av Kjell Sørensen.

09 Sep 2002

Egmont-spillingen 30.09 utsatt

Av Arrangementskomiteen i SJK | Internnytt

Innvielsen av det nye bygget til Egmont Forlag er utsatt.

27 Aug 2002

Romfordeling Danmark og lugarfordeling på båten

Av Arrangementskomiteen i SJK | Turinformasjon

Vi har nå lagt ut de endelige listene over hvem som skal dele rom med hvem