Vellykket Sesongåpning

Samarbeidskonserten mellom Sinsen, Hasle Brass og SJK var vellykket og flere enn bare korpsmedlemmene hadde funnet veien til Sagene Festivitetshus

For SJK var dette en ny konsertform, dvs - en konsert der vi fremfører repertoar som i utgangspunktet ikke er ferdig innøvd. Pga spesielle omstendigheter og arrangementer denne høsten, måtte dog SJK allikevel velge "gammelt stoff" til denne konserten, men det la ingen demper på arrangementet.

De enkelte korpsene lyttet med stor interesse til hverandres fremføringer, men det var også andre korpsinteresserte som hadde funnet veien til Sagene Festivitetshus. Festkomiteen stod for servering av kaffe og kaker i pausene mellom hvert korps, og alle fremmøtte hadde en trivelig høstkveld.

SJK retter herved en takk til både Sinsen og Hasle som helt sammenfallende hadde ideen til denne konsertformen.


Edit

Konsertreferater - eldre nyheter

13 Sep 2002

Kulturelle krefter fra bydel Sagene-Torshov gjør suksess i Danmark

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Helgen 6.- 8. september var et ensemble på 100 musikere og sangere fra Torshovkoret og Sagene Janitsjarkorps deltagere under ”Tordenskiolddagene 2002” i Fredrikshavn. Ensemblet gjorde stor suksess med sin framføring av Tordenskiold-kantaten av den norske komponisten Kjell Marcussen, med tekst av Kjell Sørensen.

16 Jun 2002

Tordenskiold har aldri latt seg stoppe av litt regn

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Og det gjorde hverken han eller "Tordenskiod-ensemblet" i går heller. Etter godt forarbeide av korps, kor og solister var været det eneste som ikke klaffet da Tordenskiold-kantaten ble oppført ved Karpedammen.

03 Sep 2001

Vellykket oppmarsj og konsert i Oslo

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konsertreferater

SJK spiller fast i Paviljongen i Studenterlunden Oslo på forsommeren og høsten, begge ganger med oppmarsj fra Domkirken