Mai måned er korpsmåned - også for SJK!

Selv om korpset fortsatt nyter de gode resultatene fra NM og stor konsert står for døren i juni, glemmer vi på ingen måte vår tradisjon som gatekorps. Innøving av gaterepertoar er alt i full gang.

Sagene Janitsjarkorps har lang tradisjon som et av byens og landets beste marsjkorps (også!). Denne delen av virksomheten tas det på ingen måte lett på i forhold til konserter og konkurranser, og nå i mai begynner det å krible i marsjfoten til mange, særlig korpsets tamburmajor :-)

Det er berammet to marsjøvelser før 17. mai for å pusse på holdning og formasjonsdannelser, og innøving av nytt gaterepertoar med marsjer og lightmusikk er alt i gang. Dette engasjerer mange medlemmer og på korpsets internblogg diskuteres det livlig hvilke marsjer som er "best" og som bør brukes i gata.

I år har forøvrig korpset en godbit å tilby i gata - "Ven A Bailar Conmigo", Norges MGP bidrag! Guris Schanke skal selv framføre den på korpsets store midnattskonsert på Youngstorget 22. juni, og melodien inngår som fast lightmusikk i gata (da uten Guri selvsagt!). Premiere på Sagenes framføring av denne låta vil du således kunne få med deg 17. mai: Etter barnetoget skal korpset holde en offisiell konsert foran Rådhuset i Oslo kl. 13.00 der denne og annen lightmusikk vil bli presentert. Sagene skal forøvrig gå som skole nr. 71 i barnetoget. All informasjon om 17. mai 2007 finner du på Utdanningstetatens nettsider.

13. juni venter et nytt gateoppdrag - da skal korpset marsjere fra Stortorget opp Karl Johan til Studenterlunden der vi skal ha en minikonsert i Paviljongen klokken 18.30. Møt opp og hør "Ven A Bailar Conmigo" og annen svingende musikk!

 


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

11 Apr 2007

Bruk av Flickr som arkiv

Av Steinar Kjærnsrød | Internnytt

Det er opprettet en "konto" for Sagene på verdens største nettbaserte tjeneste for digitale bilder - Flickr. Les hvordan dette brukes!

27 Mar 2007

Dommerkommentarer NM2007

Av Steinar Kjærnsrød | Dommerkommentarer

Vi spilte Traveler av David Maslanka og Harrison's Dream av Peter Graham. Plassering: 3. plass og 95 poeng i Elitedivisjonen etter Dragefjellet og Lillestrøm!

24 Mar 2007

Hvem ble nr. 3 i NM Elitedivisjonen 2007?

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konkurranser

Sagene - selvfølgelig! Overlykkelige SJK-medlemmer feirer velfortjent etter mange års langsiktig jobbing. 95 poeng!