Mai måned er korpsmåned - også for SJK!

Selv om korpset fortsatt nyter de gode resultatene fra NM og stor konsert står for døren i juni, glemmer vi på ingen måte vår tradisjon som gatekorps. Innøving av gaterepertoar er alt i full gang.

Sagene Janitsjarkorps har lang tradisjon som et av byens og landets beste marsjkorps (også!). Denne delen av virksomheten tas det på ingen måte lett på i forhold til konserter og konkurranser, og nå i mai begynner det å krible i marsjfoten til mange, særlig korpsets tamburmajor :-)

Det er berammet to marsjøvelser før 17. mai for å pusse på holdning og formasjonsdannelser, og innøving av nytt gaterepertoar med marsjer og lightmusikk er alt i gang. Dette engasjerer mange medlemmer og på korpsets internblogg diskuteres det livlig hvilke marsjer som er "best" og som bør brukes i gata.

I år har forøvrig korpset en godbit å tilby i gata - "Ven A Bailar Conmigo", Norges MGP bidrag! Guris Schanke skal selv framføre den på korpsets store midnattskonsert på Youngstorget 22. juni, og melodien inngår som fast lightmusikk i gata (da uten Guri selvsagt!). Premiere på Sagenes framføring av denne låta vil du således kunne få med deg 17. mai: Etter barnetoget skal korpset holde en offisiell konsert foran Rådhuset i Oslo kl. 13.00 der denne og annen lightmusikk vil bli presentert. Sagene skal forøvrig gå som skole nr. 71 i barnetoget. All informasjon om 17. mai 2007 finner du på Utdanningstetatens nettsider.

  1. juni venter et nytt gateoppdrag - da skal korpset marsjere fra Stortorget opp Karl Johan til Studenterlunden der vi skal ha en minikonsert i Paviljongen klokken 18.30. Møt opp og hør "Ven A Bailar Conmigo" og annen svingende musikk!

Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

24 Mar 2007

Hvem ble nr. 3 i NM Elitedivisjonen 2007?

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konkurranser

Sagene - selvfølgelig! Overlykkelige SJK-medlemmer feirer velfortjent etter mange års langsiktig jobbing. 95 poeng!

11 Mar 2007

Sagene kom på 3. plass i Oslomesterskapet

Av Steinar Kjærnsrød | Konkurranser

Sagene kom på 3. plass med 91 poeng, slått av Sinsen Musikkorps med 92 poeng og vinneren Vestre Aker Musikkorps med 94 poeng.

06 Feb 2007

Oslomesterskapet og NM 2007

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konkurranser

For tiden øver vi til Oslomesterskapet i Folkets Hus søndag 11. mars og NM i Trondheim lørdag 24. mars.