Mai måned er korpsmåned - også for SJK!

Selv om korpset fortsatt nyter de gode resultatene fra NM og stor konsert står for døren i juni, glemmer vi på ingen måte vår tradisjon som gatekorps. Innøving av gaterepertoar er alt i full gang.

Sagene Janitsjarkorps har lang tradisjon som et av byens og landets beste marsjkorps (også!). Denne delen av virksomheten tas det på ingen måte lett på i forhold til konserter og konkurranser, og nå i mai begynner det å krible i marsjfoten til mange, særlig korpsets tamburmajor :-)

Det er berammet to marsjøvelser før 17. mai for å pusse på holdning og formasjonsdannelser, og innøving av nytt gaterepertoar med marsjer og lightmusikk er alt i gang. Dette engasjerer mange medlemmer og på korpsets internblogg diskuteres det livlig hvilke marsjer som er "best" og som bør brukes i gata.

I år har forøvrig korpset en godbit å tilby i gata - "Ven A Bailar Conmigo", Norges MGP bidrag! Guris Schanke skal selv framføre den på korpsets store midnattskonsert på Youngstorget 22. juni, og melodien inngår som fast lightmusikk i gata (da uten Guri selvsagt!). Premiere på Sagenes framføring av denne låta vil du således kunne få med deg 17. mai: Etter barnetoget skal korpset holde en offisiell konsert foran Rådhuset i Oslo kl. 13.00 der denne og annen lightmusikk vil bli presentert. Sagene skal forøvrig gå som skole nr. 71 i barnetoget. All informasjon om 17. mai 2007 finner du på Utdanningstetatens nettsider.

13. juni venter et nytt gateoppdrag - da skal korpset marsjere fra Stortorget opp Karl Johan til Studenterlunden der vi skal ha en minikonsert i Paviljongen klokken 18.30. Møt opp og hør "Ven A Bailar Conmigo" og annen svingende musikk!

 


Edit

Flere bilder

SJK generelt - eldre nyheter

21 Nov 2006

Millionstipend til korpsets stjernetrompetist

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Tirsdag mottok Tine Thing Helseth Statoils kulturstipend til unge musikere innen klassisk musikk.

16 Mar 2006

Svart uniformering

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Første utkast til svart uniformering

09 Nov 2005

Tine Helseth nr. 2 i stor internasjonal trompetkonkurranse

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Tine var yngste og eneste norske deltaker i Theo Charlier trompetkonkurranse i Brussel.