Begivenhetsrik nasjonaldag!

Årets beste dag er over. Vi puster og tøyer ut og ser tilbake på en fantastisk dag i strålende solskinn.

Dagen startet, tradisjonen tro, klokken 7.45 med spilling av nasjonale sanger og flaggheising i skolegården på Sagene skole. Deretter unnet vi oss en god, lang frokost i H3. Stemningen var upåklagelig, og tok seg enda noen hakk opp da et utvidet "kammerorkester" fra Kampen invaderte H3 og oppførte "Kampegutta" og annen svingende musikk til stormende jubel. Tusen takk til dem!

Marsjeringen ned til byen og deretter opp Karl Johan var en opplevelse, ikke minst for oss musikanter og meget trolig også for tilhørerne langs veien. Det er spesielt å marsjere opp Karl Johan: Festkledde mennesker, jublende barn, trommemarsj og fengende melodier. Og i det vi bikker over toppen ved Egertorget: Et menneskehav uten like, norske flagg over alt og slottet pyntet i sol i det fjerne. Selv en gammel korpsmusikant med utallige 17. maispillinger bak seg kan få gåsehud av det!

Vår spilledag ble avsluttet med konsert kl. 13 på Rådhustrappen. Der underholdt vi et tallrikt publikum med svingende låter. Nå er det kun 361 dager til neste 17. mai; vi gleder oss.


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

01 Des 2007

CARMEN!

Av Anne Dean | Carmen

Sagene janitsjarkorps satte opp operaen Carmen i desember i samarbeid med Torshovkoret. Vi gjennomførte fem forestillinger: 1., 2., 5., 7. og 8. desember. Les om våre fantastiske sangsolister og de andre som stod bak produksjonen.

05 Mai 2007

Mai måned er korpsmåned - også for SJK!

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

Selv om korpset fortsatt nyter de gode resultatene fra NM og stor konsert står for døren i juni, glemmer vi på ingen måte vår tradisjon som gatekorps. Innøving av gaterepertoar er alt i full gang.

24 Mar 2007

Hvem ble nr. 3 i NM Elitedivisjonen 2007?

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konkurranser

Sagene - selvfølgelig! Overlykkelige SJK-medlemmer feirer velfortjent etter mange års langsiktig jobbing. 95 poeng!