Det skjedde noe i juni!

13. juni spilte vi i Studenterlunden. 22. juni var det fyrverkerikonsert på Youngstorget.

Onsdag 13. juni kl. 18 kom vi marsjerende opp Karl Johan fra Domkirken til Studenterlunden. På paviljongen i Studenterlunden holdt vi en liten konsert som bestod av marsjer og svingende låter. Det var tydelig at vår spilling gledet mange!

Fredag 22. juni fra kl. 22.30 til midnatt avholdt vi årets fyrverkerikonsert på Youngstorget med Guri Schanke som solist. På programmet stod bl.a. klassiske verk som 1812-overturen og mer svingete låter som et Basie-potpurri. Grand Prix-låten Ven a bailar conmigo avsluttet Guris innslag. Været var ikke det beste i forhold til å lokke publikum ut denne aftenen; det høljregnet. Dog, de som møtte opp så ut til å trives under sine paraplyer! Konserten ble avsluttet med Händels Royal fireworks akkompagnert av et heftig fyrverkeri.


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

01 Des 2007

CARMEN!

Av Anne Dean | Carmen

Sagene janitsjarkorps satte opp operaen Carmen i desember i samarbeid med Torshovkoret. Vi gjennomførte fem forestillinger: 1., 2., 5., 7. og 8. desember. Les om våre fantastiske sangsolister og de andre som stod bak produksjonen.

22 Mai 2007

Begivenhetsrik nasjonaldag!

Av Anne Dean | Spilleoppdrag

Årets beste dag er over. Vi puster og tøyer ut og ser tilbake på en fantastisk dag i strålende solskinn.

05 Mai 2007

Mai måned er korpsmåned - også for SJK!

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

Selv om korpset fortsatt nyter de gode resultatene fra NM og stor konsert står for døren i juni, glemmer vi på ingen måte vår tradisjon som gatekorps. Innøving av gaterepertoar er alt i full gang.