Høstens nyheter

Høsten er over oss og de hverdagslige syslene er igjen på stell. I Sagene Janitsjarkorps er vi i full gang - til stor glede for oss alle!

                 Et korps med ambisjoner ønsker musikalsk utvikling og formidlingsmangfold. Et ledd i å oppnå dette er å engasjere gjestedirigenter. Deler av høsten 2008 har vi knyttet til oss Sverre Stakston Olsrud. Sverre er kanskje mest kjent for sine kvaliteter på euphonium, og er til daglig å se i Forsvarets Stabsmusikkorps. Han har tidligere vært fast dirigent for et janitsjarkorps i en av nabokommunene og som ekte særping er han flakset opp på korpsmusikk. Det lover godt!
  1. oktober skal vi være med på Korpsgalla, en underholdningskonkurranse som arrangeres i Lillestrøm Kultursenter. Da vi bedømmes for både fremføring og programvalg må repertoaret forbli en hemmelighet. Men det kan røpes at både kropp og sjel berøres.

Edit

Eldre nyheter

03 Jul 2008

Vellykket feiring av 10 år i H3!

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konsertreferater

Lørdag 7. juni markerte SJK 10 år i H3, med "Jubileumskonsert" og påfølgende fest i "vårt eget hus".

19 Mai 2008

Konsert med Kampen og Sagene lørdag 7. juni kl. 19.00

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konserter

SJK med dirigent Tom Skjellum inviterer Kampen Janitsjarorkester med dirigent Frode Thingnæs, til 10-års jubileumskonsert for Sagene Festivitetshus.

09 Mar 2008

Sagene på 6. plass i elitedivisjonen i NM

Av Steinar Kjærnsrød | Konkurranser

En hektisk vårsesong har nok en gang kulminert med NM deltagelsen i Trondheim, og i år kom SJK på en fin 6. plass i elitedivisjonen som består av ti korps.