Høstens nyheter

Høsten er over oss og de hverdagslige syslene er igjen på stell. I Sagene Janitsjarkorps er vi i full gang - til stor glede for oss alle!

                 Et korps med ambisjoner &oslash;nsker musikalsk utvikling og formidlingsmangfold. Et ledd i &aring; oppn&aring; dette er &aring; engasjere gjestedirigenter. Deler av h&oslash;sten 2008 har vi knyttet til oss Sverre Stakston Olsrud. Sverre er kanskje mest kjent for sine kvaliteter p&aring; euphonium, og er til daglig &aring; se i Forsvarets Stabsmusikkorps. Han har tidligere v&aelig;rt fast dirigent for et janitsjarkorps i en av nabokommunene og som ekte s&aelig;rping er han flakset opp p&aring; korpsmusikk. Det lover godt!<br />&nbsp;<br />25. oktober skal vi v&aelig;re med p&aring; Korpsgalla, en underholdningskonkurranse som arrangeres i Lillestr&oslash;m Kultursenter. Da vi bed&oslash;mmes for b&aring;de fremf&oslash;ring og programvalg m&aring; repertoaret forbli en hemmelighet. Men det kan r&oslash;pes at b&aring;de kropp og sjel ber&oslash;res.

Edit

SJK generelt - eldre nyheter

03 Feb 2008

Tine fikk spellemannsprisen som årets nykommer!

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

SJK-medlem Tine Thing Helseth mottok 2. februar spellemannsprisen som årets nykommer. SJK gratulerer!

07 Des 2007

Tine åpnet Nobel-konserten

Av Anne Dean | SJK generelt

Trompetist og SJK-medlem Tine Thing Helseth fikk æren av å åpne Nobels fredspriskonsert i Oslo spektrum tirsdag 11. desember med en spesialskrevet fanfare av Kjetil Bjerkestrand.

15 Nov 2007

Tine til finalen!

Av Anne Dean | SJK generelt

Trompetist og SJK-medlem Tine Thing Helseth gikk til finalen i "New Talent 2007".