Høstens nyheter

Høsten er over oss og de hverdagslige syslene er igjen på stell. I Sagene Janitsjarkorps er vi i full gang - til stor glede for oss alle!

                 Et korps med ambisjoner &oslash;nsker musikalsk utvikling og formidlingsmangfold. Et ledd i &aring; oppn&aring; dette er &aring; engasjere gjestedirigenter. Deler av h&oslash;sten 2008 har vi knyttet til oss Sverre Stakston Olsrud. Sverre er kanskje mest kjent for sine kvaliteter p&aring; euphonium, og er til daglig &aring; se i Forsvarets Stabsmusikkorps. Han har tidligere v&aelig;rt fast dirigent for et janitsjarkorps i en av nabokommunene og som ekte s&aelig;rping er han flakset opp p&aring; korpsmusikk. Det lover godt!<br />&nbsp;<br />25. oktober skal vi v&aelig;re med p&aring; Korpsgalla, en underholdningskonkurranse som arrangeres i Lillestr&oslash;m Kultursenter. Da vi bed&oslash;mmes for b&aring;de fremf&oslash;ring og programvalg m&aring; repertoaret forbli en hemmelighet. Men det kan r&oslash;pes at b&aring;de kropp og sjel ber&oslash;res.

Edit

Eldre nyheter

10 Mai 2010

Marsjer og lightmusikk sesongen 2010

Av Musikkutvalget i SJK | Internnytt

Dette er marsjrekkefølgen (uendret fra i fjor) og lightmusikken. Lightmusikken består av det samme som ifjor pluss grand prix låtene.

03 Jul 2008

Vellykket feiring av 10 år i H3!

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konsertreferater

Lørdag 7. juni markerte SJK 10 år i H3, med "Jubileumskonsert" og påfølgende fest i "vårt eget hus".

19 Mai 2008

Konsert med Kampen og Sagene lørdag 7. juni kl. 19.00

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konserter

SJK med dirigent Tom Skjellum inviterer Kampen Janitsjarorkester med dirigent Frode Thingnæs, til 10-års jubileumskonsert for Sagene Festivitetshus.