Alt klart for ny SJK-sesong

Mandag 16. august er sommerferien over for denne gang og øvelsene starter igjen. Er du blant dem som søker et nytt korps er du velkommen i Sagene Festivitetshus, Holstgt 3, mandager kl. 18.30-21.30.

                 Sesongen er fyllt opp med mange spennende prosjekter. De to første ukene er det vår faste dirigent, Tom Skjellum, som skal instudere nytt stoff med oss. I september og oktober er vi heldige å ha gjestedirigent Jan Roger Øren. Vi skal blant annet ha konsert med Sofiemyr skolekorps og delta i underholdingskonkurransen Korpsgalla. I oktober skal vi også være med på reåpningen av Sagene kirke og i desember låner vi samme kirke til en egen konsert. Å være med i korps er også svært sosialt. Vi skal prøve oss med curling for første gang, og bryne oss på en skikkelig musikk-quiz. Når desember nærmer seg er det duket for julebord. Men det er heldigvis lenge til... 

Edit

Eldre nyheter

16 Mai 2010

Sagenes 17. mai program

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

17. mai er også korpsenes store dag, og i likhet med de fleste andre skole- og amatørkorps har også SJK fullt program denne dagen. Som vanlige er vi med i Oslos offisielle 17. mai program med konsert ved Rådhuset kl. 13.

10 Mai 2010

Marsjer og lightmusikk sesongen 2010

Av Musikkutvalget i SJK | Internnytt

Dette er marsjrekkefølgen (uendret fra i fjor) og lightmusikken. Lightmusikken består av det samme som ifjor pluss grand prix låtene.

06 Mai 2010

Vellykket "Korpshappening" for unge og litt eldre amatører

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Helgen 23. - 25. april arrangerte Sagene Janitsjarkorps "Vårens store korpshappening". Sammen med ti-tolv unge korpsmusikere fikk medlemmene i SJK anledning til å ta et musikalsk dypdykk med Tine Thing Helseth som musikalsk leder.