Sagenes 17. mai program

17. mai er også korpsenes store dag, og i likhet med de fleste andre skole- og amatørkorps har også SJK fullt program denne dagen. Som vanlige er vi med i Oslos offisielle 17. mai program med konsert ved Rådhuset kl. 13.

                 Men dagen begynner tidlig med "frokost" allerede ved 7-tiden i Sagene Festivitetshus ("H3" blant innvidde). Medaljeoverrekkelser, taler, flaggheising v. kornett/trompetgruppa er en del av morgenprogrammet før det blir avmarsj mot Festningsplassen ca kl. 9. Sagene skole går som nr. 28 i barnetoget og vi er kanskje ferdig i barnetoget allerede ved 11-11.15 tiden.

Kl. 13 er det konsert i Rådhusets borggård, en tradisjon som har pågått noen år nå, men vanligvis har vi stått foran Rådhuset. På programmet i år står bla. en god del gamle og nye MGP-låter, arrangert av korpsets dirigent Tom Skjellum, samt mye annen variert underholdningsmusikk. Møt opp da vel!


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

06 Mai 2010

Vellykket

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konsertreferater

Helgen 23. - 25. april arrangerte Sagene Janitsjarkorps "Vårens store korpshappening". Sammen med ti-tolv unge korpsmusikere fikk medlemmene i SJK anledning til å ta et musikalsk dypdykk med Tine Thing Helseth som musikalsk leder.

23 Apr 2010

Velkommen til gratiskonsert søndag 25. april kl. 18.00

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konserter

Helgen 23. - 25. april arrangerer SJK "Vårens korpshappening" sammen med trompetsolist Tine Thing Helseth. Vi har invitert skolekorpsmedlemmer og elever ved musikklinjene i videregående skoler i Oslo og Akershus til et annerledes og innholdsrikt seminar.

11 Apr 2010

Tom Skjellum - årets NM-dirigent

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Under NM for amatørkorps i Trondheim ble SJKs dirigent gjennom drøye 30 år utnevnt til årets NM-dirigent.