Sagenes 17. mai program

17. mai er også korpsenes store dag, og i likhet med de fleste andre skole- og amatørkorps har også SJK fullt program denne dagen. Som vanlige er vi med i Oslos offisielle 17. mai program med konsert ved Rådhuset kl. 13.

                 <p>Men dagen begynner tidlig med &quot;frokost&quot; allerede ved 7-tiden i Sagene Festivitetshus (&quot;H3&quot; blant innvidde). Medaljeoverrekkelser, taler, flaggheising v. kornett/trompegruppa er en del av morgenprogrammet f&oslash;r det blir avmarsj mot Festningsplassen ca kl. 9. Sagene skole g&aring;r som nr. 28 i barnetoget og vi er kanskje ferdig i barnetoget allerede ved 11-11.15 tiden.</p><p>Kl. 13 er det konsert i R&aring;dhusets borgg&aring;rd, en tradisjon som har p&aring;g&aring;tt noen &aring;r n&aring;, men vanligvis har vi st&aring;tt foran R&aring;dhuset. P&aring; programmet i &aring;r st&aring;r bla. en god del gamle og nye MGP-l&aring;ter, arrangert av korpsets dirigent Tom SKjellum, samt mye annen variert underholdningsmusikk. M&oslash;t opp da vel!</p>

Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

10 Mai 2010

Marsjer og lightmusikk sesongen 2010

Av Musikkutvalget i SJK | Internnytt

Dette er marsjrekkefølgen (uendret fra i fjor) og lightmusikken. Lightmusikken består av det samme som ifjor pluss grand prix låtene.

06 Mai 2010

Vellykket "Korpshappening" for unge og litt eldre amatører

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Helgen 23. - 25. april arrangerte Sagene Janitsjarkorps "Vårens store korpshappening". Sammen med ti-tolv unge korpsmusikere fikk medlemmene i SJK anledning til å ta et musikalsk dypdykk med Tine Thing Helseth som musikalsk leder.

23 Apr 2010

Velkommen til gratiskonsert søndag 25. april kl. 18.00

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konserter

Helgen 23. - 25. april arrangerer SJK "Vårens korpshappening" sammen med trompetsolist Tine Thing Helseth. Vi har invitert skolekorpsmedlemmer og elever ved musikklinjene i videregående skoler i Oslo og Akershus til et annerledes og innholdsrikt seminar.