Julekonsert i Sagene kirke

Sagene Janitsjarkorps inviterer til julekonsert.

                 <p>I en hektisk f&oslash;rjulstid inviterer Sagene Janitsjarkorps&nbsp;til julekonsert i Sagene kirke.</p><p>S&oslash;ndag 12. desember kl. 18.00.</p><p>Korpset vil spille verker fra blant annet&nbsp;Grieg, Ravel og Debussy, i tillegg til tradisjonelle julesanger. </p><p>Dirigent:&nbsp;Tom Skjellum.</p><p>Billetter kr. 200,-,&nbsp;kan kj&oslash;pes ved inngangen.</p><p>Velkommen&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p>

Edit

Eldre nyheter

30 Okt 2010

Endelig!

Av Steinar Kjærnsrød | Konkurranser

Sagene vant Korpsgallaen i Asker Kulturhus i dag foran mange av de andre elitekorpsene i Norge! Dette var en skikkelig vitamininnsprøyting etter en givende høstsesong med gjestedirigent Jan-Roger Øren.

15 Aug 2010

Alt klart for ny SJK-sesong

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Mandag 16. august er sommerferien over for denne gang og øvelsene starter igjen. Er du blant dem som søker et nytt korps er du velkommen i Sagene Festivitetshus, Holstgt 3, mandager kl. 18.30-21.30.

16 Mai 2010

Sagenes 17. mai program

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

17. mai er også korpsenes store dag, og i likhet med de fleste andre skole- og amatørkorps har også SJK fullt program denne dagen. Som vanlige er vi med i Oslos offisielle 17. mai program med konsert ved Rådhuset kl. 13.