Endelig!

Sagene vant Korpsgallaen i Asker Kulturhus i dag foran mange av de andre elitekorpsene i Norge! Dette var en skikkelig vitamininnsprøyting etter en givende høstsesong med gjestedirigent Jan-Roger Øren.

                 <p>Korpset fremf&oslash;rte Jan-Roger &Oslash;ren sitt flotte verk &quot;D&aring;m&quot;, som skildrer den mektige naturen i Vest-Jotunheimen gjennom seks stemningsfulle satser med norsk folkemusikk som gjennomgangs tonespr&aring;k, men i flere forskjellige stilarter. Korpset har jobbet med musikken i hele h&oslash;st, og fremf&oslash;rte den ogs&aring; p&aring; konsert med Sofiemyr skolekorps i Sagene Festivitetshus forrige helg. Korpset har virkelig trykket denne fine musikken til sitt bryst og gjorde i dag en fremf&oslash;ring med innlevelse og overskudd i alle ledd. </p><p>Med p&aring; stykket var ogs&aring; en solist p&aring; hardingfele&nbsp; og tre barn som danset huldredans og halling. Stykkets satser var bundet sammen med lydkulisser og bilder p&aring; storskjerm fra den mektige naturen i Vest-Jotunheimen.</p><p>Korpset hadde ogs&aring; egen solist - nemlig Morten Stang Koppang p&aring; flygelhorn. Hans eminente jazz improvisasjoner p&aring; to av satsene krydret stykket p&aring; en uts&oslash;kt m&aring;te, og dette ga ham da ogs&aring; kveldens solistpris!</p><p>Dommerne ga oss 93 poeng for musikken og 24 for underholdningsverdien og dette holdt til 1. plass foran Dragefjellet musikkorps, et korps vi ikke er vant til &aring; ha bak oss p&aring; resultatlista :-)</p><p>Korpsgallaen ble tatt opp av NRK s&aring; f&oslash;lg med s&aring; f&aring;r du h&oslash;re &quot;D&aring;m&quot; senere i h&oslash;st!</p><p>&nbsp;</p>

Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter

DatoTittel

15 Aug 2010

Alt klart for ny SJK-sesong

Konkurranser - eldre nyheter

31 Okt 2009

SJK på 4. plass i Korpsgalla 2009

Av Steinar Kjærnsrød | Konkurranser

Flere korps hadde eventyr, film og fiction som rød tråd i sitt program i Korpsgalla 2009. SJK lot publikum få "En reise i Walt Disney fantastiske verden". Dommerne belønnet oss med 111 poeng og 4. plass.

29 Sep 2009

SJK konkurrerer i Korpsgalla 2009

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konkurranser

31. oktober arrangeres Korpsgalla 2009 og Sagene Janitsjarkorps er en selvfølgelig deltaker i 1. divisjon/Elitedivisjon. Korpsgalla er en underholdningskonkurranse hvor kun fantasien (og musikalske ferdigheter) setter grenser.

17 Apr 2009

To SJK-medlemmer med i NM for solister og ensembler

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konkurranser

Lørdag 18. april deltar to medlemmer i Sagene Janitsjarkorps i NM for solister og ensembler.
Mesterskapet arrangeres for 30. gang og avholdes på Norges Musikkhøgskole i Oslo.