Endelig!

Sagene vant Korpsgallaen i Asker Kulturhus i dag foran mange av de andre elitekorpsene i Norge! Dette var en skikkelig vitamininnsprøyting etter en givende høstsesong med gjestedirigent Jan-Roger Øren.

                 <p>Korpset fremf&oslash;rte Jan-Roger &Oslash;ren sitt flotte verk &quot;D&aring;m&quot;, som skildrer den mektige naturen i Vest-Jotunheimen gjennom seks stemningsfulle satser med norsk folkemusikk som gjennomgangs tonespr&aring;k, men i flere forskjellige stilarter. Korpset har jobbet med musikken i hele h&oslash;st, og fremf&oslash;rte den ogs&aring; p&aring; konsert med Sofiemyr skolekorps i Sagene Festivitetshus forrige helg. Korpset har virkelig trykket denne fine musikken til sitt bryst og gjorde i dag en fremf&oslash;ring med innlevelse og overskudd i alle ledd. </p><p>Med p&aring; stykket var ogs&aring; en solist p&aring; hardingfele&nbsp; og tre barn som danset huldredans og halling. Stykkets satser var bundet sammen med lydkulisser og bilder p&aring; storskjerm fra den mektige naturen i Vest-Jotunheimen.</p><p>Korpset hadde ogs&aring; egen solist - nemlig Morten Stang Koppang p&aring; flygelhorn. Hans eminente jazz improvisasjoner p&aring; to av satsene krydret stykket p&aring; en uts&oslash;kt m&aring;te, og dette ga ham da ogs&aring; kveldens solistpris!</p><p>Dommerne ga oss 93 poeng for musikken og 24 for underholdningsverdien og dette holdt til 1. plass foran Dragefjellet musikkorps, et korps vi ikke er vant til &aring; ha bak oss p&aring; resultatlista :-)</p><p>Korpsgallaen ble tatt opp av NRK s&aring; f&oslash;lg med s&aring; f&aring;r du h&oslash;re &quot;D&aring;m&quot; senere i h&oslash;st!</p><p>&nbsp;</p>

Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter

DatoTittel

15 Aug 2010

Alt klart for ny SJK-sesong

Eldre nyheter

15 Aug 2010

Alt klart for ny SJK-sesong

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Mandag 16. august er sommerferien over for denne gang og øvelsene starter igjen. Er du blant dem som søker et nytt korps er du velkommen i Sagene Festivitetshus, Holstgt 3, mandager kl. 18.30-21.30.

16 Mai 2010

Sagenes 17. mai program

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

17. mai er også korpsenes store dag, og i likhet med de fleste andre skole- og amatørkorps har også SJK fullt program denne dagen. Som vanlige er vi med i Oslos offisielle 17. mai program med konsert ved Rådhuset kl. 13.

10 Mai 2010

Marsjer og lightmusikk sesongen 2010

Av Musikkutvalget i SJK | Internnytt

Dette er marsjrekkefølgen (uendret fra i fjor) og lightmusikken. Lightmusikken består av det samme som ifjor pluss grand prix låtene.