Endelig!

Sagene vant Korpsgallaen i Asker Kulturhus i dag foran mange av de andre elitekorpsene i Norge! Dette var en skikkelig vitamininnsprøyting etter en givende høstsesong med gjestedirigent Jan-Roger Øren.

Korpset fremførte Jan-Roger Øren sitt flotte verk "Dåm", som skildrer den mektige naturen i Vest-Jotunheimen gjennom seks stemningsfulle satser med norsk folkemusikk som gjennomgangs tonespråk, men i flere forskjellige stilarter. Korpset har jobbet med musikken i hele høst, og fremførte den også på konsert med Sofiemyr skolekorps i Sagene Festivitetshus forrige helg. Korpset har virkelig trykket denne fine musikken til sitt bryst og gjorde i dag en fremføring med innlevelse og overskudd i alle ledd.

Med på stykket var også en solist på hardingfele  og tre barn som danset huldredans og halling. Stykkets satser var bundet sammen med lydkulisser og bilder på storskjerm fra den mektige naturen i Vest-Jotunheimen.

Korpset hadde også egen solist - nemlig Morten Stang Koppang på flygelhorn. Hans eminente jazz improvisasjoner på to av satsene krydret stykket på en utsøkt måte, og dette ga ham da også kveldens solistpris!

Dommerne ga oss 93 poeng for musikken og 24 for underholdningsverdien og dette holdt til 1. plass foran Dragefjellet musikkorps, et korps vi ikke er vant til å ha bak oss på resultatlista :-)

Korpsgallaen ble tatt opp av NRK så følg med så får du høre "Dåm" senere i høst!


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter

DatoTittel

15 Aug 2010

Alt klart for ny SJK-sesong

Eldre nyheter

15 Aug 2010

Alt klart for ny SJK-sesong

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Mandag 16. august er sommerferien over for denne gang og øvelsene starter igjen. Er du blant dem som søker et nytt korps er du velkommen i Sagene Festivitetshus, Holstgt 3, mandager kl. 18.30-21.30.

16 Mai 2010

Sagenes 17. mai program

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

17. mai er også korpsenes store dag, og i likhet med de fleste andre skole- og amatørkorps har også SJK fullt program denne dagen. Som vanlige er vi med i Oslos offisielle 17. mai program med konsert ved Rådhuset kl. 13.

06 Mai 2010

Vellykket

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konsertreferater

Helgen 23. - 25. april arrangerte Sagene Janitsjarkorps "Vårens store korpshappening". Sammen med ti-tolv unge korpsmusikere fikk medlemmene i SJK anledning til å ta et musikalsk dypdykk med Tine Thing Helseth som musikalsk leder.