Julekonsert i Sagene Festivitetshus

Sagene Veterankorps avholdt sin årlige julekonsert i Sagene Festivitetshus 14. desember 2010.  Mangeårig medlem og æresmedlem Kjell Bjørn Pedersen spilte samtidig sin siste konsert som aktiv musiker.

14, desember avholdt Sagene Veterankorps sin julekonsert i de faste øvingslokalene sine i Sagene Festivitetshus.  Veterankorpset fra Grorud var gjestekorps, noe de for øvrig har vært ved flere anledninger tidligere.  Programmet var variert fra begge korps med julemusikk, marsjer og andre kjente og kjære musikkstykker.  Morsomt for oss som har spilt en stund selv var at Sagene Veterankorps blant annet spilte Kontrapunkt i Grukkedalen.  Kjente toner i korpssammenheng for noen få tiår tilbake.  Korpset bød også på sangsolist og julesanger sammen med publikum.

For oss som har spilt i Sagene Janitsjarkorps en del år var dessverre konserten på en måte avslutningen på en epoke.  Mangeårig medlem og æresmedlem Kjell Bjørn Pedersen, hadde meddelt korpset at han ville gi seg som aktiv korpsgutt med denne konserten.  Kjell Bjørn begynte som 10 åring i Sagene Guttemusikkorps i 1934 og var dermed i sitt 77 år som aktivt korpsmedlem.  Ikke mange spiller aktivt i hans alder.  Selvfølgelig hadde både Veterankorpset og Sagene Janitsjarkorps funnet grunn til å markere dette behørig med blomster og gaver.  Leder i Veterankorpset, Svein, og leder i Janitsjarkorpset, Merete, hadde oppsummert Kjell Bjørn's virke gjennom mange år.  Vi kan ikke gjøre noe annet enn å gratulere Kjell Bjørn og si "Vel blåst!", eller som Kjell Bjørn selv sa det "Verdens beste hobby".  Hvor Kjell Bjørn er på tirsdagene når Veterankorpset øver nå?  Sitter i salen og hører på selvsagt, sånt høver seg en ekte korpsgutt!

bona


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

30 Nov 2010

Julekonsert i Sagene kirke

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konserter

Sagene Janitsjarkorps inviterer til julekonsert.

30 Okt 2010

Endelig!

Av Steinar Kjærnsrød | Konkurranser

Sagene vant Korpsgallaen i Asker Kulturhus i dag foran mange av de andre elitekorpsene i Norge! Dette var en skikkelig vitamininnsprøyting etter en givende høstsesong med gjestedirigent Jan-Roger Øren.

15 Aug 2010

Alt klart for ny SJK-sesong

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Mandag 16. august er sommerferien over for denne gang og øvelsene starter igjen. Er du blant dem som søker et nytt korps er du velkommen i Sagene Festivitetshus, Holstgt 3, mandager kl. 18.30-21.30.