Nå er det jul for alle penga i SJK

Jula er over for mange, men ikke for oss i SJK. De to første ukene av januar er de kanskje mest intensive i løpet av hele året. Det er nå vi tjener penger til driften gjennom de tradisjonsrike juletrefestene vi arrangerer for bedrifter.

Denne tradisjonen er nesten like gammel som korpset selv, og det er derfor et velsmurt apparet som settes i gang når vi starter forberedelsene til dette. Selv om ikke alle spiller, er det mer enn nok oppgaver til alle. Noen skal være lekeledere, nisser, assistenter og ikke minst skal det administreres med bestillinger, kundeoppfølging, logistikk/transport av utstyr og mye annet. Det er hektisk når det står på, men i SJK er dette en hyggelig tradisjon vi går inn i med glede hvert år. Men det er også godt når det hele er over i siste halvdel av januar :-)

Korpsets juletrefestprodukt er vel anerkjent pga. kvalitet og profesjonalitet i gjennomføringen, og dette resulterer i mange trofaste kunder hvert år. Vi er stolte av dette og gjør vårt ytterste for både å holde kvaliteten og samtidig være nyskapende ("nyskapende" er en av korpset verdier). Det kan bety i forhold til innholdet av festen og/eller valg av musikk. Samtidig er det mange som er opptatt av gjenkjennbarhet i innholdet - og det er kanskje grunnen til at "Tante Monika" er av vinnerne på repertoaret, der denne har vært å finne i 40 år :-)


Edit

Relaterte nyheter

DatoTittel

13 Des 2011

Nå er det jul igjen!

SJK generelt - eldre nyheter

08 Aug 2014

Vil du spille med oss?

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Å spille med oss handler om å ha det moro, om å treffe nye mennesker, om å spille variert musikk, om å oppleve samhold, engasjement og trivsel

12 Aug 2013

Vil du spille med oss i Sagene Janitsjarkorps?

Av Hilde Veum | SJK generelt

Å spille med oss handler om å ha det moro, om å treffe nye mennesker, om å spille variert musikk, om å oppleve samhold, engasjement og trivsel.

16 Mai 2013

SJK spilles på radio i ettermiddag.

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Ca. kl. 17:20 på NRK P2 i dag, kan du høre SJK fremføre Kronprins Olavs Honnørmarsj.