Nå er det Abba og Freddy Mercury som gjelder

Vi er allerede i gang med innøving til den faste sommerkonserten, i år som i fjor ute på Myraløkka i bydelen vår. Hoveddelen av repertoaret vil nok de fleste kjenne seg igjen i - det er nemlig musikk av Abba.

Vi har tidligere brukt dette ved en sommerkonsert, men den gang på Youngstorget og samtidig med at musikalen "Mamma Mia" gikk på teatret. Nå som den gang har vi gleden av å kunne presentere to solister som kjenner dette stoffet svært godt - nemlig Heidi Gjermundsen Broch og Heine Totland. Begge var med i Mamma Mia.

Konserten er en hyggelig tradisjon som vi gjør i samarbeid med Sagene bydel, og konserten foregår alltid dagen før Oslofilharmoniens sommerkonsert samme sted. Det betyr at vi kan nyte godt av scenerigg og lyd/PA. I fjor var vi heldige med været, og svært mange hygget seg i gressbakkene mens vi og Linn Skåber bød publikum på et variert repertoar.

Det blir fjerde året med sommerkonsert på Myraløkka, og tidligere har vi hatt solistene René Andersen og Emil Solli Tangen.

Når det nærmer seg vil du kunne lese mer om programmet på arrangementers egen Facebook-side .


Edit

Eldre nyheter

22 Mar 2015

Ikke helt som forventet i NM i år

Av Steinar Kjærnsrød | Konkurranser

Etter en bra oppkjøring og med en lovende 4. plass i regionsmesterskapet forrige helg, var forventningene store med tanke på å få et bra resultat i NM. Det gikk ikke helt som planlagt.

16 Mar 2015

4. plass i regionsmesterskapet 2015

Av Steinar Kjærnsrød | Konkurranser

Regionsmesterskapet på Lillestrøm ble gjennomført i går, og korpset fikk en fin 4. plass med 92 poeng.

01 Des 2014

Hyggelig og vellykket konsert på Ridehuset i går

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Gårsdagens konsert på Ridehuset på Akershus var svært vellykket. Det var bra oppmøte, mange lovord å høre fra publikum etter konserten, og både korps, dirigent og solister var også godt fornøyd.