Kretsstevne på Nordre Skøyen hovedgård

SJK deltok denne fine junisøndagen på kretsstevne arrangert av jubilanten Østre Aker Musikkorps.

                 Juni er stevnemåneden framfor noen, og selv om ikke SJK prioriterer stevnedeltagelse høyt, er det klart at man stiller opp når "nabo" Østre Aker feirer 50 års jubileum.

Sagene spilte først en avdeling med marsjer og lightmusikk fra 12.20 og fram til alle korps hadde dukket opp og var klare til innmarsj, ca. kl. 13.

De enkelte korpsene marsjerte så inn. Det deltok både skolekorps og janitsjarkorps på stevnet, og det er sikkert moro for skolekorpsene at også noen "store" er med. På samme måte er det moro for oss å kunne stille opp på slikt, hvis det bidrar til inspirasjon hos skolemusikantene!

Etter at alle korps var marsjert inn med Østre Aker selv som ankerkorps, var det en tale fra lederen i ØA samt en hilsen framført av en representant fra kretsen. Dernest var det avspilling av fellesnummer - "Det er vår egen by".

Sagene spilte så M/S Braemar mens korpsene marsjerte ut igjen, hvorpå konsertinnslagene fra hvert korps startet. Og jubilanten var selv først ut - siden de skulle være verter og stå bak disk mm. senere. ØA framførte 3-4 nummer ledet av sin dirigent Geir Gaarder (se bildet til venstre), hvorpå Sagene framførte sin lille avdeling med "Sweet Georgia Brown", "Eagle Squadron" og "Du måkke komme her og komme her" til slutt.


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

31 Mai 1999

Korpset i hardtrening til konkurransene i Danmark

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konkurranser

Korpset skal delta på en musikkfestival i Nyborg i Danmark i juni, og finpusser i disse dager det som skal framføres der

17 Mai 1999

17. mai unnagjort

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konsertreferater

SJK har gjennomført et tradisjonelt program 17. mai 1999. I strålende vær begynte dagen på Sagene Skole kl. 07.30 og avsluttet med konsert på Aker Brygge kl. 15.00

07 Mai 1999

NMF på nett!

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Sagene hilser NMF velkommen på Internett. Det er mye nyttig informasjon å finne på sidene deres, og de lover godt for fortsettelsen.