SJK vel hjemme fra Valencia

Certamen Internacional de Bandas de Musica - Valencia 2001 er avsluttet. SJK gjennomførte festivalen med glans - både musikalsk og sosialt.

                 Søndag 8. juli ble musikkfestivalen i Valencia avsluttet i Palau de la Musica med en fanatastisk konsert av byens profesjonelle musikkorps, Banda Municipal de Valencia, etterfulgt av premieutdeling for alle de fire seksjonene.

Etter den obligatoriske pasodoblen, kom Reeds "Festivaloverture", en transkribert Beethoven-overture og "Symfonisk dikt" av Rodrigo med en for en amatørs ører fantastisk klang og dynamikk. Celli og kontrabasser er ikke vanlig hos oss, men da bass-saksofonisten tro til med en fløyelsmyk adagiosolo, var få seter tørre i den nesten fullsatte konsertsalen.

Etterpå var det en relativt stilfull og i hvert fall livlig premieutdeling, hvor Sagene Janitsjarkorps representert ved El Presidente, fikk overrakt et flott diplom som takk for 3. plassen av åtte deltakende korps i denne seksjonen. Prestasjonen vakte oppsikt blant de mange som følger med på den årlige musikkfestivalen i Valencia.


Edit

Eldre nyheter

07 Jul 2001

Melding fra Plaza del Toro

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

De akterutseiltes rapport fra Sectione Honore ( De over 130 stk.)

01 Jul 2001

Kjempeprestasjon av Sagene i Valencia !

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konkurranser

3. plass i den prestisjetunge musikkonkurransen i Valencia etter vel gjennomført program i Palau de la Musica.

26 Jun 2001

Hvem reiser på hvilke fly?

Av Arrangementskomiteen i SJK | Turinformasjon

Oversikten over hvem som reiser på hvilke fly har lenge ligget ute på intranettet som Excel fil. På øvelsen i går ble det lagt ut en annen kompaktert oversikt som viser flyfordelingen litt bedre.