Positivt møte med Kontorbedriften

Per, Roy og Tor hadde et positivt møte med Kontorbedriften om Holstsgate 3 onsdag 21.11.01.

                 I løpet av møtet ble Kontorbedriften overbevist om at det ville være klokt å gjøre noe svært uvanlig, nemlig å tilby Sagene Janitsjarkorps en 10-årskontrakt. Dette er svært viktig for SJK med tanke på kontinuitet og investeringer i form av midler og dugnadsinnsats i huset.

Utskiftingen av vinduene, som nå er bestillt, vil påføre SJK som leietaker høyere husleie. Hvor mye, blir vi kjent ned om kort tid. Kontorbedriften vil også overveie å selge huset til SJK. Det vil derfor komme et tilbud om dette.


Edit

SJK generelt - eldre nyheter

30 Okt 2001

Vellykket jubileumskonsert avholdt 28.10.01

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Så var den store dagen kommet, søndag 28. oktober 2001 og 75-års jubileumskonserten til Sagene Janitsjarkorps. Med den verdenskjente trompetsolisten Ole Edvard Antonsen på programmet, var det et forventningsfullt korps som møtte til den siste finpuss på SAS-hotellet søndag morgen.

24 Okt 2001

Nittedal og Hakadal har kirkekonsert i Grefsen kirke 4. november

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

NHJ har annonsert Sagenes jubileumskonsert på sine hjemmesider, og herved kvitterer vi med litt reklame for deres kirkekonsert uken etter

20 Sep 2001

Sagene underholdt ved elvevandringen langs Akerselva

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Korpset var engasjert av bydelen til å spille ved Glads Mølle i forbindelse med bydelens elveandring fra Maridalsvannet og til utløpet. Mange mennesker passerte og stoppet og hørte på korpset spille marsjer og lightmusikk i mørket nede ved Akerselva