«Sagenevår» 2024 med Lillebjørn sin musikk!

4. mai deltar vi igjen på «Sagenevår» dagene som bydelen arrangerer. Denne gangen vil det vi fremfører for det meste bestå av Lillebjørn sine låter.

Det har blitt en tradisjon å delta på disse bydelsdagene med en utekonsert i starten av mai. For korpset er dette dessuten en gylden anledning til å finpusse formen og kanskje teste ut noe nytt repertoar før 17. mai.

En hilsen til Lillebjørn

Korpset har spilt noe av Lillebjørn sin musikk i flere år, i fine arrangementer av Tom Skjellum. Etter hans bortgang tidligere i år har Tom lagd flere arrangementer av låtene hans, og vi har nå et godt utvalg av hans mest kjente låter som vi gleder oss til å fremføre. Og med hans tilhørighet til bydelen kunne det ikke passe bedre å hilse og minnes ham på bydelsdagene. Noe av musikken vi vil framføre, er «Barn av regnbuen», «Bysommer», «Se alltid lyst på livet», «Tanta til Beate», «God natt, Oslo» og «Aleksander Kiellands plass».

Når og hvor?

Konserten starter kl 12.00 på plassen foran Sagene kirke og varer ca 30 minutter. Velkommen!

Mer Lillebjørn 17. mai!

Også som vanlig får vi si, holder korpset en konsert i Rådhusets borggård etter at vi har gått i barnetoget 17. mai. Her vil vi også framføre Lillebjørn sine låter, i tillegg til annen musikk vi har på repertoaret. Konserten er berammet til 13.30, men følg med i Oslos 17. mai program for nærmere detaljer.


Edit

Eldre nyheter

03 Jan 2024

Sprudlende energi på scenen

Av Sissel Ambjør | Konsertreferater

Til stående applaus takket vi av et hektisk musikkår med nyttårsmatinekonsert på årets siste dag. Nå kan 2024 bare komme!

15 Nov 2023

Fullt trøkk på første konsert med ny dirigent

Av Ingeborg Volan | Konsertreferater

Høstkonsert er alltid stas. Men når høstkonserten også var første konsert med ny dirigent, første konsert for en del nye musikere i korpset og repertoaret var ambisiøst som fy, var nervene litt ekstra i helspenn.

18 Jun 2023

Voi, voi - for en konsert!

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Lørdag 17. juni var det ikke bare sommervarmen som skapte varme i Sagene Festivitetshus. Sommerkonserten med Hovedøen Social Club fyrte opp både publikum og musikere, og markerte også avslutningen på vårsesongen for korpset.