Tine til finalen!

Trompetist og SJK-medlem Tine Thing Helseth gikk til finalen i "New Talent 2007".

                 <p>Den klassiske musikkonkurransen arrangeres hvert &aring;r av den europeiske kringkastingsunionen (EBU) i samarbeid med blant annet UNESCO. Tre av &aring;tte deltakere i semifinalen gikk videre til finalen mandag 26. november. I tillegg til Tine p&aring; trompet, deltok Fanny Clamagirand p&aring; fiolin og cellisten Toke Mj&oslash;ldrup fra Danmark i finalen, melder NTB.</p><p>Vinneren av finalen ble Toke Mj&oslash;ldrup.</p><p>Mer om konkurransen kan dere lese&nbsp;<a href="http://www.ebu.ch/en/union/news/2007/tcm_6-55807.php">her</a>.&nbsp;</p>

Edit

Relaterte nyheter

SJK generelt - eldre nyheter

12 Nov 2007

Soloplate av SJK-medlem Tine Thing Helseth

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Tine Thing Helseth slapp i november sin debut-CD. Sammen med Det norske Kammerorkester har hun spilt inn de store verkene i trompetlitteraturen: Haydns, Hummels og Nerudas kjente verk for orkester og trompet. I tillegg får lytterne oppleve et barokkstykke for piccolotrompet, av komponisten Albinoni.

05 Mai 2007

Mai måned er korpsmåned - også for SJK!

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

Selv om korpset fortsatt nyter de gode resultatene fra NM og stor konsert står for døren i juni, glemmer vi på ingen måte vår tradisjon som gatekorps. Innøving av gaterepertoar er alt i full gang.

21 Nov 2006

Millionstipend til korpsets stjernetrompetist

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Tirsdag mottok Tine Thing Helseth Statoils kulturstipend til unge musikere innen klassisk musikk.