Innspurten til Myraløkka

I dag var vår første øvelse med solistene Heidi Gjermundsen Broch og Heine Totland, og med en celeber trommevikar - Joakim Nordin fra KORK.

Det var fint å høre stykkene med vokal, og ikke minst få bekreftelse fra solistene at alt er på greip og i rute til neste lørdag. Og det fikk vi bekreftelse på. Begge var godt fornøyde med øvelsen, og roste korpset for "backingen". Vi var også godt fornøyde og sammen gleder vi oss til framføringen på Myraløkka 13. juni.

Vel møtt!


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

17 Mai 2015

En kald 17. mai unnagjort

Av Steinar Kjærnsrød | Spilleoppdrag

17. mai 2015 ble en sur opplevelse på vår kant av landet, men var nok tøffest for de som stod og så på barnetoget. SJK gikk som nr. 94 i toget og avsluttet som vanlig dagen med en times konsert i borggården ved Rådhuset.

26 Apr 2015

Nå er det Abba og Freddy Mercury som gjelder

Av Steinar Kjærnsrød | Konserter

Vi er allerede i gang med innøving til den faste sommerkonserten, i år som i fjor ute på Myraløkka i bydelen vår. Hoveddelen av repertoaret vil nok de fleste kjenne seg igjen i - det er nemlig musikk av Abba.

22 Mar 2015

Ikke helt som forventet i NM i år

Av Steinar Kjærnsrød | Konkurranser

Etter en bra oppkjøring og med en lovende 4. plass i regionsmesterskapet forrige helg, var forventningene store med tanke på å få et bra resultat i NM. Det gikk ikke helt som planlagt.