NM-oppkjøringen for alvor i gang

Som vanlig startet NM-oppkjøringen også i år med et seminar i slutten av januar, og etter to intense dager med gruppeøvelser og fellesøvelser har korpset fått en god start på forberedelsene til regionsmesterskap 5. mars og NM lørdag 12. mars.

Og i år er vi så heldig å ha med oss Tarjei Grimsby som gjestedirigent og motivator. Det er alltid inspirerende å få nye inntrykk og innfallsvinkler til å jobbe med de musikalske oppgavene, og Tarjei er flink til å formidle dette.

De to stykkene vi jobber med, er “Blue Shades” og andre satsen fra “The Year of the Dragon” - to helt forskjellige stykker. “Blue Shades” spilte faktisk korpset som selvvalgt under Oslomesterskapet og NM i 2001, mens “The Year of the Dragon” var stykket som ble brukt under kvalifiseringen til 1. divisjon høsten 2015.

På seminaret ble det jobbet gruppevis lørdag og med fellesøvelse søndag. Konklusjonen etter søndagens øvelse er at vi er godt i gang og i god flyt. Vi gleder oss til fortsettelsen!


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter

DatoTittel

18 Jan 2016

Vårsesongen i gang for alvor i SJK

Eldre nyheter

18 Jan 2016

Vårsesongen i gang for alvor i SJK

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

I dag hadde vi første øvelse etter juletrefestsesongen, og nå er det regionsmesterskap og NM som står på planen, denne våren med gjestedirigent Tarjei Grimsby.

24 Des 2015

Vellykket og variert kammerkonsert

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Kammerkonserten lørdag 12. desember rundet av korpsets hektiske høstsesong, og ble både vellykket og variert - med noen utradisjonelle innslag.

08 Des 2015

Kammerkonsert

Av Anne Lund | Konserter

Kammerkonsert skaper Lagånd i mindre grupper