Vårsesongen i gang for alvor i SJK

I dag hadde vi første øvelse etter juletrefestsesongen, og nå er det regionsmesterskap og NM som står på planen, denne våren med gjestedirigent Tarjei Grimsby.

Et "ferdig oppvarmet" korps (vi har jo spilt salmer og sanger i tre uker) møtte til første øvelse for året i Sagene Festivitetshus under ledelse av gjestedirigent Tarjei Grimsby. I løpet av julen ble det valgt stoff til de to konkurransene, og valget falt på "Blue Shades" av Frank Ticheli og 2. sats fra "The Year of the Dragon". Begge stykkene kjenner vi fra tidligere. Blue Shades ble benyttet i NM og Oslomesterskapet helt tilbake i 2000, mens Year of the Dragon jo var kvalifiseringsstykket til 1. divisjon i høst.

En kvalifisering vi ikke greide, så vi deltar altså nå i 2. divisjon. Første øvelse med Tarjei Grimsby var spennende og motiverende, og det er et topp engasjert korps som nå legger seg i selen for å yte best mulig i de to konkurransene.

Vi er forøvrig inne i korpset 90. år - et jubileum som skal markeres med tur til Italia og stor jubileumskonsert på høsten. Begge deler kommer vi behørig tilbake til her på nettsidene og på Facebook!


Edit

Relaterte nyheter

SJK generelt - eldre nyheter

21 Aug 2015

Nye nettsider!

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

Etter et arbeide som har pågått en stund, lanserer vi nå nye nettsider for Sagene Janitsjarkorps. Vi inviterer alle til å ta en titt.

08 Aug 2015

SJK-sommeren snart over

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

Etter en hektisk vårsesong som kuliminerte med en vellykket konsert på Myraløkka 13. juni, nærmer nå høstsesongen seg med stormskritt. Og da skjer det mye spennende.

08 Aug 2014

Vil du spille med oss?

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Å spille med oss handler om å ha det moro, om å treffe nye mennesker, om å spille variert musikk, om å oppleve samhold, engasjement og trivsel