Vårsesongen i gang for alvor i SJK

I dag hadde vi første øvelse etter juletrefestsesongen, og nå er det regionsmesterskap og NM som står på planen, denne våren med gjestedirigent Tarjei Grimsby.

Et "ferdig oppvarmet" korps (vi har jo spilt salmer og sanger i tre uker) møtte til første øvelse for året i Sagene Festivitetshus under ledelse av gjestedirigent Tarjei Grimsby. I løpet av julen ble det valgt stoff til de to konkurransene, og valget falt på "Blue Shades" av Frank Ticheli og 2. sats fra "The Year of the Dragon". Begge stykkene kjenner vi fra tidligere. Blue Shades ble benyttet i NM og Oslomesterskapet helt tilbake i 2000, mens Year of the Dragon jo var kvalifiseringsstykket til 1. divisjon i høst.

En kvalifisering vi ikke greide, så vi deltar altså nå i 2. divisjon. Første øvelse med Tarjei Grimsby var spennende og motiverende, og det er et topp engasjert korps som nå legger seg i selen for å yte best mulig i de to konkurransene.

Vi er forøvrig inne i korpset 90. år - et jubileum som skal markeres med tur til Italia og stor jubileumskonsert på høsten. Begge deler kommer vi behørig tilbake til her på nettsidene og på Facebook!


Edit

Relaterte nyheter

Eldre nyheter

24 Des 2015

Vellykket og variert kammerkonsert

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Kammerkonserten lørdag 12. desember rundet av korpsets hektiske høstsesong, og ble både vellykket og variert - med noen utradisjonelle innslag.

08 Des 2015

Kammerkonsert

Av Anne Lund | Konserter

Kammerkonsert skaper Lagånd i mindre grupper

09 Nov 2015

Swingende konsertsuksess med Underholdningsvogna

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Søndagens Swingtime-konsert med “Underholdningsvogna” i Sagene Festivitetshus markerte åpningen av huset etter rehabiliteringen, og ble en suksess på alle måter.