NM-reisen over, nye reisemål venter

Etter NM denne helgen er første del av vårsesongen overstått for SJK. Selv om resultatene i regionsmesterskapet og NM ikke helt svarte til forventningene, har i hvert fall korpset hatt en lærerik reise sammen med “reiseleder” Tarjei Grimsby fram til disse to konkurransene.

Jens Risnæs, en av Norges fremste globetrottere sa en gang at "det er selve reisen som er målet". Vi låner gjerne hans ord for å beskrive reisen vi har hatt sammen med gjestedirigent Tarjei Grimsby, for det har vært en særdeles lærerik prosess. Korpset har fått nye innfallsvinkler til områder som intonasjon og klang og fått nye knagger å henge ting på. Dette tar vi med oss videre når vi nå begynner på en ny "reise" med vår faste dirigent Tom Skjellum.

I NM kom korpset på 13. plass i 2. divisjon med 85 poeng, samme poengsum vi fikk i regionsmesterskapet forrige helg. Vi hadde ikke full klaff med noen av framføringene, men mye var bra, noe dommerkommentarene også vitnet om.

På øvelsen mandag 14. mars deles det ut noter til reisen vi skal starte etter påske - nemlig innøvingen til sommerkonserten på Myraløkka lørdag 18. juni og ikke minst underholdningskonserten og kirkekonserten vi skal holde under jubileumsturen til Gardasjøen. Korpset drar til Garda 24. juni til 29. juni og vil bruke noe av programmet fra konserten på Myraløkka.

Men først tar korpset en velfortjent påskeferie - god påske til alle!


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

13 Mar 2016

NM 2016

Av Anne Lund | Konkurranser

Vi ble nummer 13. i 2. divisjon med 85 poeng.

31 Jan 2016

NM-oppkjøringen for alvor i gang

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

Som vanlig startet NM-oppkjøringen også i år med et seminar i slutten av januar, og etter to intense dager med gruppeøvelser og fellesøvelser har korpset fått en god start på forberedelsene til regionsmesterskap 5. mars og NM lørdag 12. mars.

18 Jan 2016

Vårsesongen i gang for alvor i SJK

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

I dag hadde vi første øvelse etter juletrefestsesongen, og nå er det regionsmesterskap og NM som står på planen, denne våren med gjestedirigent Tarjei Grimsby.