NM-reisen over, nye reisemål venter

Etter NM denne helgen er første del av vårsesongen overstått for SJK. Selv om resultatene i regionsmesterskapet og NM ikke helt svarte til forventningene, har i hvert fall korpset hatt en lærerik reise sammen med “reiseleder” Tarjei Grimsby fram til disse to konkurransene.

Jens Risnæs, en av Norges fremste globetrottere sa en gang at "det er selve reisen som er målet". Vi låner gjerne hans ord for å beskrive reisen vi har hatt sammen med gjestedirigent Tarjei Grimsby, for det har vært en særdeles lærerik prosess. Korpset har fått nye innfallsvinkler til områder som intonasjon og klang og fått nye knagger å henge ting på. Dette tar vi med oss videre når vi nå begynner på en ny "reise" med vår faste dirigent Tom Skjellum.

I NM kom korpset på 13. plass i 2. divisjon med 85 poeng, samme poengsum vi fikk i regionsmesterskapet forrige helg. Vi hadde ikke full klaff med noen av framføringene, men mye var bra, noe dommerkommentarene også vitnet om.

På øvelsen mandag 14. mars deles det ut noter til reisen vi skal starte etter påske - nemlig innøvingen til sommerkonserten på Myraløkka lørdag 18. juni og ikke minst underholdningskonserten og kirkekonserten vi skal holde under jubileumsturen til Gardasjøen. Korpset drar til Garda 24. juni til 29. juni og vil bruke noe av programmet fra konserten på Myraløkka.

Men først tar korpset en velfortjent påskeferie - god påske til alle!


Edit

Flere bilder

Konsertreferater - eldre nyheter

24 Des 2015

Vellykket og variert kammerkonsert

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Kammerkonserten lørdag 12. desember rundet av korpsets hektiske høstsesong, og ble både vellykket og variert - med noen utradisjonelle innslag.

09 Nov 2015

Swingende konsertsuksess med Underholdningsvogna

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Søndagens Swingtime-konsert med “Underholdningsvogna” i Sagene Festivitetshus markerte åpningen av huset etter rehabiliteringen, og ble en suksess på alle måter.

03 Jun 2015

Var det ABBA vi hørte på Myraløkka?

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

SJK med Heidi Gjermundsen Broch og Heine Totland hadde en fantastisk konsert på Myraløkka 13. juni. Sammen med det publikumsvennlige ABBA-repertoaret ga solistene og orkesteret publikum en flott konsertopplevelse i sommervarmen.