Nyttårsmatiné i Sagene Festivitetshus 31.12.17 kl. 14

Sagene Janitsjarkorps med solister Gunda-Marie Bruce (vokal) og Jan Bertelesen (obo) inviterer til en liten nyttårsmatiné på selveste nyttårsaften. Men du har god tid til festlighetene senere på dagen.

Konserten starter kl. 14 og vil vare snaue 2 timer. Dørene åpner kl. 13.15 og det vil bli salg av forfriskninger inkludert boblende dråper i anledning dagen. Musikkprogrammet er variert med innslag av både klassisk wienermusikk fra komponister som Johan Strauss og Franz Lehar, samt lett underholdningsmusikk fra "Les Miserables" og komponister som Michel Legrand, Henry Mancini, Sigurd jansen, Kåre Grøttum, Leroy Anderson, Mel Tormé, ABBA m.fl.

Vi har fått med oss flotte solister i form av vokalist Gunda-Marie Bruce og Jan Bertelsen på obo, og sammen gleder vi oss til å presentere programmet vårt. Vi håper på en myk men festlig og musikalsk start på feiringen av det nye året.

Billetter selges i døra - voksne kr. 200,- og barn kr. 100,-

Vel møtt!


Edit

Eldre nyheter

18 Jun 2017

Myraløkka 2017

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Korpset avholdt sin årvisse konsert på Myraløkka lørdag 17. juni - denne gang med sangsolist Majken Christiansen og gjestedirigent og klarinettsolist Morten Michelsen.

19 Mai 2017

17. mai 2017

Av Steinar Kjærnsrød | Spilleoppdrag

Årets 17. mai ble gjennomført på tradisjonell måte på en litt gråværsdag i Oslo, men det la ingen demper på dagen - hverken for folk i gatene eller for korpset.

03 Apr 2017

Etterlenget opptur i NM 2017!

Av Steinar Kjærnsrød | Konkurranser

SJK kom på 4. plass i 3. divisjon med 93 poeng, og korpset var godt fornøyd med både framførelse og resultat.