Nyttårsmatiné i Sagene Festivitetshus 31.12.17 kl. 14

Sagene Janitsjarkorps med solister Gunda-Marie Bruce (vokal) og Jan Bertelesen (obo) inviterer til en liten nyttårsmatiné på selveste nyttårsaften. Men du har god tid til festlighetene senere på dagen.

Konserten starter kl. 14 og vil vare snaue 2 timer. Dørene åpner kl. 13.15 og det vil bli salg av forfriskninger inkludert boblende dråper i anledning dagen. Musikkprogrammet er variert med innslag av både klassisk wienermusikk fra komponister som Johan Strauss og Franz Lehar, samt lett underholdningsmusikk fra "Les Miserables" og komponister som Michel Legrand, Henry Mancini, Sigurd jansen, Kåre Grøttum, Leroy Anderson, Mel Tormé, ABBA m.fl.

Vi har fått med oss flotte solister i form av vokalist Gunda-Marie Bruce og Jan Bertelsen på obo, og sammen gleder vi oss til å presentere programmet vårt. Vi håper på en myk men festlig og musikalsk start på feiringen av det nye året.

Billetter selges i døra - voksne kr. 200,- og barn kr. 100,-

Vel møtt!


Edit

Konserter - eldre nyheter

08 Des 2015

Kammerkonsert

Av Anne Lund | Konserter

Kammerkonsert skaper Lagånd i mindre grupper

26 Okt 2015

Swingtimekonsert nærmer seg

Av Anne Lund | Konserter

Sagene Janitsjarkorps øver nå sammen med 'Underholdningvogna'

03 Jun 2015

Innspurten til Myraløkka

Av Steinar Kjærnsrød | Konserter

I dag var vår første øvelse med solistene Heidi Gjermundsen Broch og Heine Totland, og med en celeber trommevikar - Joakim Nordin fra KORK.