Myraløkka 2017

Korpset avholdt sin årvisse konsert på Myraløkka lørdag 17. juni - denne gang med sangsolist Majken Christiansen og gjestedirigent og klarinettsolist Morten Michelsen.

Det er sjette gang vi holder denne konserten, som er en del av bydelens "Sagene Sommerkonserter". Det er som regel alltid bra vær under disse konsertene, og denne lørdagen var intet unntak. Mange som visste om konserten på forhånd slo seg ned i den naturlige amfien på Myraløkka, men det gjorde mange forbipasserende også. Det ble anslått at nærmere tusen mennesker var innom i løpet av konserten!

Og det inspirerte tydeligvis ensemblet, som koste seg og serverte låter som passet til årstiden og været. En slags rød tråd i programvalget, var latinrytmer. Konserten åpnet nemlig med At The Mambo Inn, etterfulgt av Sway og So Danco Samba og så et medley over flere Jobim låter. Så fulgte en avdeling med klezmer-musikk, med vår fantastiske klarinettist og gjestedirigent Morten Michelsen som solist. Konserten ble avsluttet med Chaplins Smile, Mack The Knife, Hallelujah I Love Her So (Ray Charles) og til slutt Svantes lykkelige dag.

Vår dyktige sangsolist Majken Christiansen strålte i sine numre og høstet behørig applaus fra publikum.

Dette var korpsets siste konsert før sommeren - til høsten venter et nytt høydepunkt - oppsetning av Oskar Braatens "Ungen" i Sagene Festivitetshus.


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter

Konsertreferater - eldre nyheter

18 Des 2016

Vellykket konsert på Norges musikkhøgskole 13/12-2016

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Etter 8 uker med innøving av et krevende repertoar var tiden kommet for våre tre dirigentstudenter og orkester til å vise fram resultatene i Lindemannsalen på Norges musikkhøgskole.

08 Nov 2016

En 90-åring i god form

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Korpsets 90-års jubileumskonsert gikk av stabelen 31. oktober og både 90-åringen og solistene viste at formen var på topp.

19 Jun 2016

Siste stopp før Italia på Myraløkka

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Bare et par dager etter forrige konsert gjennomførte korpset en ny underholdningskonsert på Myraløkka lørdag 18. juni.