17. mai 2017

Årets 17. mai ble gjennomført på tradisjonell måte på en litt gråværsdag i Oslo, men det la ingen demper på dagen - hverken for folk i gatene eller for korpset.

Sagenes program 17. mai har vært det samme i mange år - flaggheising i skolegården på Sagene, frokost (med fast 17. maimeny), avmarsj til møtested i byen, barnetoget over Slottsplassen og til Rådhuset og til slutt konsert i borggården.

Denne konserten er en del av det offisielle 17. mai programmet i Oslo og oftest satt opp til kl. 13 uavhengig av hvilket nummer vi går i toget. Så med tidlig startnummer blir det en rask frokost med mulig god pause før konserten og motsatt ved sent startnummer. I år gikk vi som nummer 103 og var ikke framme ved Rådhuset før ca. 13.30 og måtte starte konserten umiddelbart. Det var nok noen slitne lepper her og der, men vi gjennomførte en fin konsert med mange tilhørere.

Men dagen startet som vanlig med frokost i Sagene Festivitetshus, med pølser og dertil hørende drikkevarer som fast meny. Etter frokosten var det utdeling av hederstegn, og i år ble det delt ut hederstegn for alt fra 5 til 40 års medlemskap i korpset! På slutten av frokosten hadde vi også hyggelig besøk av våre “samboere” og gode venner i Sagene Festivitetshus - Torshovkorpset.

Det ble avmarsj fra skolen litt over klokken 11 og i år til oppsamling i Torggata rett før Egertorget. Vi passerte Slottsplassen ca 13.15 og var altså framme ved Rådhuset ca. 13.30 der vi avsluttet dagen med en konsert på trappen i borggården.

De som er interessert i å se og høre korpsets passering foran Slottet, kan gjøre det via NRK sin nettspiller der man kan se og høre hele Barnetoget.


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

03 Apr 2017

Etterlenget opptur i NM 2017!

Av Steinar Kjærnsrød | Konkurranser

SJK kom på 4. plass i 3. divisjon med 93 poeng, og korpset var godt fornøyd med både framførelse og resultat.

18 Des 2016

Vellykket konsert på Norges musikkhøgskole 13/12-2016

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Etter 8 uker med innøving av et krevende repertoar var tiden kommet for våre tre dirigentstudenter og orkester til å vise fram resultatene i Lindemannsalen på Norges musikkhøgskole.

08 Nov 2016

En 90-åring i god form

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Korpsets 90-års jubileumskonsert gikk av stabelen 31. oktober og både 90-åringen og solistene viste at formen var på topp.