Musikalen Nine kommer til Sagene Festivitetshus 18. - 20.10.2019!

Musikalen "Nine" skal oppføres i Sagene Festivitetshus 18. - 20. oktober. Dette er en oppsetning der ensemblet "Popfactory" har ansvaret for alt - unntatt musikkarrangementene og orkesteret, hhv. Tom Skjellum og Sagene Janitsjarkorps.

Helt siden første øvelse etter sommeren har korpset startet innøvingen av arrangementene, mens artistene har øvd i sin ende. De siste mandagene har vi øvd sammen, og ting begynner å falle på plass. Vi kan love et fyrverkeri av en forestilling, med proffe artister og skuespillere.

Det er også morsomt at musikalen oppføres for første gang på norsk. "Nine" ble skrevet i 1973 av Maury Yeston som musikal, og i 2009 ble det tilmed laget en Hollywood film med kjente skuespillere som Penelope Cruz, Kate Hudson, Sophia Loren, Nicole Kidman m.fl.

Det finnes utallige klipp på Youtube som gir inntrykk av hva publikum har i vente i Sagene Festivitetshus:

Billetter kan kjøpes på nett her!.


Edit

Eldre nyheter

24 Sep 2019

Snart gir'n seg

Av Styret i SJK | SJK generelt

Etter en enestående lang periode - 40 år! - har Tom Skjellum bestemt seg for å gi seg som dirigent i SJK ved årsskiftet. Ingen har betydd så mye i korpsets nittitreårige historie.

17 Jun 2019

Møte med «kongen» på Myraløkka

Av Sissel Ambjør | Konsertreferater

I strålende sol og på sommerens hittil fineste dag inviterte SJK til konsert på Myraløkka for åttende gang lørdag 15. juni. Denne gang fikk publikum et møte med en av de store jazzsangerne, Nat «King» Cole.

04 Jun 2019

Myraløkka 2019: Solister, dirigent og orkester gleder seg!

Av Steinar Kjærnsrød | Konserter

Det er kun to uker igjen til den tradisjonsrike sommerkonserten på Myraløkka 15. juni, og på øvelsen 3. juni fikk vi for første gang besøk av solistene våre.