Myraløkka 2019: Solister, dirigent og orkester gleder seg!

Det er kun to uker igjen til den tradisjonsrike sommerkonserten på Myraløkka 15. juni, og på øvelsen 3. juni fikk vi for første gang besøk av solistene våre.

Temaet for årets sommerkonsert er Nat "King" Cole, i anledning 100 års jubileet for hans fødsel. Som solister har vi vært så heldige å få engasjert Majken Christiansen og Ingar Kristiansen - begge med dyp kjennskap til musikken til Nat King Cole. Sammen med vår gjestedirigent (og arrangør av mesteparten av musikken) Lars Erik Gudim har korpset jobbet med dette stoffet siden etter påske, og på øvelsen sist mandag fikk vi også besøk av solistene. Da faller alltid flere brikker på plass, og det blir lettere å sette riktig balanse i korpset. Nå gjenstår enda en øvelse for å finpusse alt, før vi kan ønske velkommen til konserten lørdag 15. juni kl. 18.00 på Myraløkka på Sagene.

Denne konserten markerer samtidig en hyggelig sesongavslutning for korpset, og dette blir åttende år på rad vi inviterer til denne konserten sammen med bydel Sagene. Vel møtt!


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

18 Mai 2019

17. mai i sol, sol og atter sol

Av Sissel Ambjør | Konsertreferater

Finere 17. mai skal man lete lenge etter! Værgudene viste seg fra sin absolutt beste side, byen var stappfull av glade mennesker og Sagene spilte marsjer av hjertets lyst.

02 Apr 2019

Trygt plassert midt på treet i NM 2019

Av Sissel Ambjør | Konsertreferater

Ingen fare for verken opprykk eller nedrykk – vi plasserte oss midt på treet under årets NM for janitsjar.

13 Des 2018

Kammerkonsert med stor variasjon

Av Sissel Ambjør | Konsertreferater

Et stort messingensemble og treblåserensemble samt flere smågrupper framførte variert kammermusikk i Sagene Kirke en vintersur førjulskveld.