Nyttårsmatinékonsert som inngang til 2020 - på Sagene

SJK gjentar suksessen fra 2017/2018, og inviterer til nyttårsmatinékonsert i Sagene Festivitetshus kl 14.00 på nyttårsaften.

Konseptet ble godt mottatt for to år siden, og korpset gleder seg til å gjenta konserten basert på samme tematikk og ingredienser som sist - musikk til anledningen og årstiden, spennende solister, avslappet atmosfære, servering av snacks og passende drikke og forhåpentligvis et orkester i storform etter en veldig hektisk høst - som blir avsluttet med et besøk i Reykjavik i månedsskiftet november/desember.

På nyttårskonserten har vi med oss sopranen Gunda-Marie Bruce og tenoren Kjetil Støa - to sangere som borger for god stemning og flotte musikalske opplevelser. Vi har sammen med disse satt sammen et variert program, som selvsagt inneholder en rekke "operasvisker" såvel som andre kjente melodier - f.eks. "Misty", "Something stupid", "Over the Rainbow", "Christmas Song", "Pomp and Circumstances March" m.fl.

Så benytt anledningen til å få et hyggelig "vorspiel" til nyttårsaften, og kom gjerne i festantrekk, det gjør nemlig orkesteret også - som dessuten kommer til å feire kvelden sammen i Sagene Festivitetshus etter konserten. Anledningen er spesiell og litt vemodig, siden dette er siste konsert for Tom Skjellum som fast dirigent for SJK. Dette vil selvsagt bli markert.

Klipp fra nyttårskonserten 2018

Velkommen til Sagene Festivitetshus 31.12 kl 14.00!


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter

DatoTittel

24 Sep 2019

Snart gir'n seg

Eldre nyheter

25 Okt 2019

Verdenskjent musikal på Sagene

Av Sissel Ambjør | Konsertreferater

Lysene er slukket for denne gang for en fantastisk oppsetning av Broadway-musikalen «Nine» i Sagene festivitetshus. Popfactory i samarbeid med SJK leverte fire forestillinger til stående ovasjoner helgen 18. - 20. oktober.

24 Sep 2019

Musikalen Nine kommer til Sagene Festivitetshus 18. - 20.10.2019!

Av Steinar Kjærnsrød | Konserter

Musikalen "Nine" skal oppføres i Sagene Festivitetshus 18. - 20. oktober. Dette er en oppsetning der ensemblet "Popfactory" har ansvaret for alt - unntatt musikkarrangementene og orkesteret, hhv. Tom Skjellum og Sagene Janitsjarkorps.

24 Sep 2019

Snart gir'n seg

Av Styret i SJK | SJK generelt

Etter en enestående lang periode - 40 år! - har Tom Skjellum bestemt seg for å gi seg som dirigent i SJK ved årsskiftet. Ingen har betydd så mye i korpsets nittitreårige historie.