Vår på Sagene med SJK!

SJK innledet utesesongen med en konsert foran Sagene kirke i anledning bydelsdagene «Sagenevår».

I fint vårvær startet korpset utesesongen med en konsert foran Sagene kirke i anledning bydelsdagene. VI framførte et variert program med både marsjer og underholdningsmusikk foran et lydhørt publikum. Konserten ble en forsmak og en litt kortere variant av konserten vi skal ha i borggården bak Oslo rådhus 17. mai - ca kl 13.30-14.

Etter konserten foran kirken bar det rett avgårde til Bjølsen skole like i nærheten, der vi gjennomførte en marsjøvelse for å finpusse marsjformen til 17. mai. Som vår marsinstruktør Sten Kristian Brath fra Marinemusikken sa - «Det skal ikke bare låte bra, det skal se fint ut». Og det får vi håpe det gjør 17. mai!


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

02 Mai 2022

Swingende sommerkonsert på Sagene

Av Ingeborg Volan | Konserter

Sagene janitsjarkorps byr på gratis sommerstemning og god musikk på Myraløkka lørdag 18. juni.

12 Nov 2021

Kammerkonsert i høstmørket

Av Sissel Ambjør | Konserter

Sagene Janitsjarkorps inviterer til lyse og vakre toner i Sagene kirke den siste mandagen i november. Kammermusikk står på programmet, og både hele korpset og mindre instrumentgrupper vil framføre ulike verk.

27 Okt 2021

Endelig konsert igjen!

Av Sissel Ambjør | Konsertreferater

Sagene janitsjarkorps’ første konsert etter koronapandemien sammenfalt med korpsets 95 års jubileum. Til fullsatt sal ble jubilanten klappet og heiet fram gjennom den to timers lange jubileumskonserten søndag 24. oktober i Sagene Festivitetshus.