Swingende sommerkonsert på Sagene

Sagene janitsjarkorps byr på gratis sommerstemning og god musikk på Myraløkka lørdag 18. juni.

Bydelens eget janitsjarkorps har gjennom flere år bidratt til musikalsk sommerstemning med gratis showkonsert med solister på Myraløkka. Etter to års koronapause gleder korpset seg stort til å spille for Sagene-publikum igjen - i år med svenske Evelyn Jons som vokalist.

Dirigent Rune Halvorsen skal dirigere Myraløkka-konserten for første gang, og lover amerikansk og svensk musikk i et stort spenn! På repertoaret står musikal- og jazzmusikk mange vil kjenne igjen, blant annet fra «Chicago» og «Kristina från Duvamåla», samt spenstige arrangementer på kjente jazzlåter. Kanskje blir det også en godbit fra repertoaret til Oslos egen hofftrubadur Lillebjørn Nilsen.

"Evelyn Jons er en mangefasettert artist, og Sagene janitsjarkorps er et fleksibelt orkester når det gjelder å beherske flere sjangre. Årets sommerkonsert på Myraløkka presenterer Evelyn i all sin bredde og prakt, og for de som ikke kjenner henne, kan jeg love at det er helt fantastisk! Og vi viser fram Sagene janitsjars lyst og evne til å strekke seg LITT lengre når de møter et stort publikum. Det blir en flott kveld i Oslo" - lover Rune Halvorsen.


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter

Eldre nyheter

12 Nov 2021

Kammerkonsert i høstmørket

Av Sissel Ambjør | Konserter

Sagene Janitsjarkorps inviterer til lyse og vakre toner i Sagene kirke den siste mandagen i november. Kammermusikk står på programmet, og både hele korpset og mindre instrumentgrupper vil framføre ulike verk.

27 Okt 2021

Endelig konsert igjen!

Av Sissel Ambjør | Konsertreferater

Sagene janitsjarkorps’ første konsert etter koronapandemien sammenfalt med korpsets 95 års jubileum. Til fullsatt sal ble jubilanten klappet og heiet fram gjennom den to timers lange jubileumskonserten søndag 24. oktober i Sagene Festivitetshus.

14 Okt 2021

Etterlengtet samvær på oktoberfest!

Av Steinar Kjærnsrød | Konserter

Etter nedstenging av så godt som alle kulturaktiviteter i over et år, var det godt å komme i gang igjen. Det syntes både vår oktoberfest-kunde Statnett og musikantene i Sagene janitsjar.