«Sagenevår» med SJK

Like sikkert som at bydelen arrangerer «Sagenevår» i starten av mai hvert år, like sikkert deltar SJK med marsjer og lightmusikk foran Sagene kirke

Det er fjerde gang korpset deltar på dette arrangementet i regi av bydel Sagene-Torshov - og forøvrig er dette bare et av flere eksempler på korpsets tette samarbeid med bydelen. For korpset er dette også en fin anledning til bokstavelig talt å bli «varme i trøya» før 17. mai, siden vi får spilt igjennom en del av programmet vi skal bruke i gata og på konserten bak Rådhuset (i borggården) kl. 13.30 17. mai.

Været var flott denne dagen og det var mange som var møtt opp for å høre på. Publikum fikk bl.a. høre flere norske og svenske marsjer, «Tanta til Beate» av Lillebjørn Nilsen, «Hovedøen», «Vårsøg» m.fl. før vi avsluttet med «We'll meet again» og «Norge i rødt, hvitt og blått».

Neste sjanse til å høre korpset er på konserten bak Rådhuset 17. mai


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

23 Jun 2022

Sommerlig hitparade på Myraløkka

Av Ingeborg Volan | Konsertreferater

Etter to år med et pandemi-nedstengt Norge og en rekke avlyste konserter var det en fryd for Sagene Janitsjarkorps å endelig kunne spille sommerkonsert på Sagene igjen.

17 Mai 2022

Endelig en normal 17. mai!

Av Karina Kaupang Jørgensen | SJK generelt

Etter tre års virusventing var 17. mai endelig en festdag igjen, og Oslo viste seg fra sin beste side.

07 Mai 2022

Vår på Sagene med SJK!

Av Steinar Kjærnsrød | Konserter

SJK innledet utesesongen med en konsert foran Sagene kirke i anledning bydelsdagene «Sagenevår».