Tine åpnet Nobel-konserten

Trompetist og SJK-medlem Tine Thing Helseth fikk æren av å åpne Nobels fredspriskonsert i Oslo spektrum tirsdag 11. desember med en spesialskrevet fanfare av Kjetil Bjerkestrand.

                 Vi kunne lese i Aftenposten fredag 7. desember:<br /><br />&quot;En av &aring;rets store klassiske debutanter, det 20-&aring;r gamle trompettalentet <strong>Tine Thing Helseth</strong> fra Oslo, har f&aring;tt det &aelig;refulle oppdraget med &aring; &aring;pne tirsdagens Nobelkonsert i Oslo spektrum. <br />TTH kommer direkte fra turn&eacute; i Tyskland, der hun har lansert sin debutplate som inneholder fire store trompetkonserter av Haydn, Hummel, Neruda og Albinoni.&quot;

Edit

Relaterte nyheter

SJK generelt - eldre nyheter

15 Nov 2007

Tine til finalen!

Av Anne Dean | SJK generelt

Trompetist og SJK-medlem Tine Thing Helseth gikk til finalen i "New Talent 2007".

12 Nov 2007

Soloplate av SJK-medlem Tine Thing Helseth

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Tine Thing Helseth slapp i november sin debut-CD. Sammen med Det norske Kammerorkester har hun spilt inn de store verkene i trompetlitteraturen: Haydns, Hummels og Nerudas kjente verk for orkester og trompet. I tillegg får lytterne oppleve et barokkstykke for piccolotrompet, av komponisten Albinoni.

05 Mai 2007

Mai måned er korpsmåned - også for SJK!

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

Selv om korpset fortsatt nyter de gode resultatene fra NM og stor konsert står for døren i juni, glemmer vi på ingen måte vår tradisjon som gatekorps. Innøving av gaterepertoar er alt i full gang.