Endelig hjemme igjen

Mandag 17. august var SJK tilbake i Sagene Festivitetshus etter et års fravær mens huset har vært under rehabillitering. Det var et positivt gjensyn og vel verdt ventetiden.

For du verden så fint det var blitt her! Huset har gjennomgått en grundig oppussing innvendig med ny scene, nye toaletter og nytt kjøkken. Den største forandringen har imidlertid skjedd i kjelleren, Her har det blitt flere store rom spesielt tilrettelagt som øverom, og dessuten lagerplass i ordnede former.

Årsaken til all denne stasen er at Torshovkorpset nå skal få benytte huset som øvingslokale sammen med oss. I leiekontrakten med kommunen får vi to dager i uken hver og seks helger i året. Utover dette har SJK en driftskontrakt som regulerer utleievirksomheten som fortsatt vil gå som tidligere. For nå har jo Sagene Festivitetshus virkelig blitt et av de flotteste kulturhusene i byen, og med historiens sus i veggene.

Vi hadde en liten symbolsk markering med kaker og sprudlende drikke på åpningsdagen, før vi satte oss på plass på scenen og kastet oss over "Year of the Dragon", stykket som benyttes som kvalifisering til 1. divisjon i NM. Dette skal vi ta opp og sende inn litt senere på høsten. Det var godt å være tilbake på våre gamle plasser, men etter så langt fravær tar det litt tid å venne seg til akustikken igjen. Her behøver vi ikke spille sterkt, det er helt sikkert.

Nå går det slag i slag utover høsten med marsjoppdrag i Oslo neste uke. Sjekk kalenderen så ser du hva vi har i vente.


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter

DatoTittel

08 Aug 2015

SJK-sommeren snart over

Eldre nyheter

08 Aug 2015

SJK-sommeren snart over

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

Etter en hektisk vårsesong som kuliminerte med en vellykket konsert på Myraløkka 13. juni, nærmer nå høstsesongen seg med stormskritt. Og da skjer det mye spennende.

14 Jun 2015

Var det ABBA vi hørte på Myraløkka?

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

SJK med Heidi Gjermundsen Broch og Heine Totland hadde en fantastisk konsert på Myraløkka 13. juni. Sammen med det publikumsvennlige ABBA-repertoaret ga solistene og orkesteret publikum en flott konsertopplevelse i sommervarmen.

03 Jun 2015

Innspurten til Myraløkka

Av Steinar Kjærnsrød | Konserter

I dag var vår første øvelse med solistene Heidi Gjermundsen Broch og Heine Totland, og med en celeber trommevikar - Joakim Nordin fra KORK.