Endelig hjemme igjen

Mandag 17. august var SJK tilbake i Sagene Festivitetshus etter et års fravær mens huset har vært under rehabillitering. Det var et positivt gjensyn og vel verdt ventetiden.

For du verden så fint det var blitt her! Huset har gjennomgått en grundig oppussing innvendig med ny scene, nye toaletter og nytt kjøkken. Den største forandringen har imidlertid skjedd i kjelleren, Her har det blitt flere store rom spesielt tilrettelagt som øverom, og dessuten lagerplass i ordnede former.

Årsaken til all denne stasen er at Torshovkorpset nå skal få benytte huset som øvingslokale sammen med oss. I leiekontrakten med kommunen får vi to dager i uken hver og seks helger i året. Utover dette har SJK en driftskontrakt som regulerer utleievirksomheten som fortsatt vil gå som tidligere. For nå har jo Sagene Festivitetshus virkelig blitt et av de flotteste kulturhusene i byen, og med historiens sus i veggene.

Vi hadde en liten symbolsk markering med kaker og sprudlende drikke på åpningsdagen, før vi satte oss på plass på scenen og kastet oss over "Year of the Dragon", stykket som benyttes som kvalifisering til 1. divisjon i NM. Dette skal vi ta opp og sende inn litt senere på høsten. Det var godt å være tilbake på våre gamle plasser, men etter så langt fravær tar det litt tid å venne seg til akustikken igjen. Her behøver vi ikke spille sterkt, det er helt sikkert.

Nå går det slag i slag utover høsten med marsjoppdrag i Oslo neste uke. Sjekk kalenderen så ser du hva vi har i vente.


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter

DatoTittel

08 Aug 2015

SJK-sommeren snart over

Sagene Festivitetshus - eldre nyheter

06 Nov 2009

Premiere på Sagenecabareten 2009

Av Kjell Arvid Haugli | Sagene Festivitetshus

Premiere på Sagenecabareten 2009 i Sagene Festivitetshus.

22 Apr 2009

Sagene Festivitetshus og aktiviteter gjennom et år

Av Arrangementskomiteen i SJK | Sagene Festivitetshus

Veldig mange forskjellige aktiviteter fant sted i Sagene Festivitetshus i fjor.  Et kulturhus i bydel Sagene.

17 Mar 2009

Sagene Festivitetshus et ettertraktet lokale

Av Steinar Kjærnsrød | Sagene Festivitetshus

Sagene Festivitetshus er et yndet utleieobjekt i bydel Sagene-Torshov. Korpset må noen ganger avvise potensielle leietakere fordi huset er opptatt i lange tider framover.