Nye nettsider!

Etter et arbeide som har pågått en stund, lanserer vi nå nye nettsider for Sagene Janitsjarkorps. Vi inviterer alle til å ta en titt.

Det er i hovedtrekk det samme innholdet du vil finne, men nå i en mer moderne drakt, og også presentert på en måte som gjør det mulig å bruke sidene vha nettbrett og smarttelefoner (stort sett).

Noen viktige ting vil vi trekke fram:

  • Du vil ikke finne en eneste epostadresse på sidene, da vi ønsker at all kommunikasjon med oss skal foregå via kontaktskjemaet du finner flere steder

  • Bilder brukes i mye større grad enn før og i store størrelser, men allikevel tilpasset skjermbredden din. i tillegg til at bildene krydrer de fleste sider, kan du gå til bildearkivet og søke i den store mengden bilder vi har liggende. Her ligger det ca. 15 år med bildehistorie fra korpsets virksomhet

  • “SJKNytt” vil du finne som en seksjon, og på samme måte som med bildene, er dette et stort nyhetsarkiv som dokumenterer korpsets virksomhet gjennom en årrekke. Både bilder og nyheter kan søkes i via det samme grensesnittet

  • Lyd og video - denne seksjonen inneholder ikke mye ennå, men her vil det komme MYE utover høsten. For medlemmer i korpset vil de finne mye mer på intranettet.

  • Våre verdier - skal tydeliggjøres på nettsider og gjennom det vi foretar oss. I første omgang presenterer vi verdiene på en egen side

Vi håper du finner sidene både nyttige og morsomme!

Hilsen webredaksjonen i Sagene Janitsjarkorps.


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter

DatoTittel

20 Aug 2015

Endelig hjemme igjen

08 Aug 2015

SJK-sommeren snart over

Eldre nyheter

20 Aug 2015

Endelig hjemme igjen

Av Steinar Kjærnsrød | Sagene Festivitetshus

Mandag 17. august var SJK tilbake i Sagene Festivitetshus etter et års fravær mens huset har vært under rehabillitering. Det var et positivt gjensyn og vel verdt ventetiden.

08 Aug 2015

SJK-sommeren snart over

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

Etter en hektisk vårsesong som kuliminerte med en vellykket konsert på Myraløkka 13. juni, nærmer nå høstsesongen seg med stormskritt. Og da skjer det mye spennende.

14 Jun 2015

Var det ABBA vi hørte på Myraløkka?

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

SJK med Heidi Gjermundsen Broch og Heine Totland hadde en fantastisk konsert på Myraløkka 13. juni. Sammen med det publikumsvennlige ABBA-repertoaret ga solistene og orkesteret publikum en flott konsertopplevelse i sommervarmen.