Sesongstart i Studenterlunden

På en litt grå Oslo-ettermiddag startet SJK en hektisk høstsesong med et spilleoppdrag i Studenterlunden med en innledende oppmarsj fra Stortorget.

Dette er en årviss foreteelse omtrent på disse tider, og en anledning for oss til å vise oss litt fram i bybildet. Etter avmarsj fra Stortorget, holdt vi først en mini-konsert på Egertorget der vi avspilte tre marsjer, før det bar opp den kjente paraderuta på Karl Johan og fram til Paviljongen i Studenterlunden. Her holdt vi en halvtimes konsert basert på noe av lightmusikk-repertoaret vårt. Det var flere forbipasserende som stoppet opp for å høre på, og i tillegg et bra innslag fra vår faste tilhørerskare :-) Takk til alle som var der, inkludert SJK-medlemmene!


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

21 Aug 2015

Nye nettsider!

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

Etter et arbeide som har pågått en stund, lanserer vi nå nye nettsider for Sagene Janitsjarkorps. Vi inviterer alle til å ta en titt.

20 Aug 2015

Endelig hjemme igjen

Av Steinar Kjærnsrød | Sagene Festivitetshus

Mandag 17. august var SJK tilbake i Sagene Festivitetshus etter et års fravær mens huset har vært under rehabillitering. Det var et positivt gjensyn og vel verdt ventetiden.

08 Aug 2015

SJK-sommeren snart over

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

Etter en hektisk vårsesong som kuliminerte med en vellykket konsert på Myraløkka 13. juni, nærmer nå høstsesongen seg med stormskritt. Og da skjer det mye spennende.