17. mai 2016 vel gjennomført

Værgudene var virkelig på vår side dette året - ikke for kaldt og ikke for varmt, men akkurat passe for oss som ikler oss blå ull-uniform på nasjonaldagen.

Dagen startet med flaggheising etterfulgt av "Ja vi elsker" spilt av skolemusikken. Deretter var det duket for god tradisjonell SJK frokost i et 17. mai-pyntet Sagene Festivitetshus.

Under frokosten fikk jeg som korpsleder den glede av å utnevne Magne Sjemmedal til æresmedlem. Han har mange års medlemskap i korpset, er en trofast trommeslager og gjør en enorm dugnadsinnsats til gode for korpset og fellesskapet.

Øyvind Gunnestad og Ida Norum fikk utmerkelse for 25 års medlemskap, Roar Andersen for 30 år og Janne Frost, Cato Nordberg, Heidi Svenskerud for 40 år. Gratulerer til alle.

Turen til byen gikk smertefritt nedover Markveien og inn på Youngstorget. Sagene skole gikk som nr. 109 i barnetoget. Ved et så stort arrangement og med et så høyt nummer i "rekka", må en påberegne noe venting. Det ble ca en times ventetid på Youngstorget, men ingen klaget og noen utnyttet tiden til å forbedre "arm-slengen"!

God stemning oppover Karl Johan. Mang en turist ønsket bilde av seg selv sammen med vår staute tamburmajor med SJK i bakgrunnen, og kongefamilien fikk i år høre vår versjon av "Kungliga Vaxholm".

Som i fjor tok vi snarveien inn på Fridtjof Nansens Plass, dette for å spare tid da vi var seint ute i forhold til annonsert konsert i borggården. Selv om konserten ble en time forsinket strømmet det flere og flere tilhørere til når vi spilte. Tross litt slitne i kropp og sjel, tråkket vi til og vi fikk flere gode tilbakemeldinger etter endt konsert.

Takk for innsatsen!


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter

DatoTittel

17 Mai 2015

En kald 17. mai unnagjort

SJK generelt - eldre nyheter

31 Jan 2016

NM-oppkjøringen for alvor i gang

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

Som vanlig startet NM-oppkjøringen også i år med et seminar i slutten av januar, og etter to intense dager med gruppeøvelser og fellesøvelser har korpset fått en god start på forberedelsene til regionsmesterskap 5. mars og NM lørdag 12. mars.

18 Jan 2016

Vårsesongen i gang for alvor i SJK

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

I dag hadde vi første øvelse etter juletrefestsesongen, og nå er det regionsmesterskap og NM som står på planen, denne våren med gjestedirigent Tarjei Grimsby.

21 Aug 2015

Nye nettsider!

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

Etter et arbeide som har pågått en stund, lanserer vi nå nye nettsider for Sagene Janitsjarkorps. Vi inviterer alle til å ta en titt.