Siste halvdel av 90-års jubileumssesongen i gang

Etter en meget vellykket jubileumstur til Gardasjøen i slutten av juni, er nå SJK i full gang med høstsesongen, der jubileumskonserten 30. oktober er høydepunktet.

Turen til Garda var en flott opplevelse for alle, både sosialt og musikalsk, og alt i fantastiske rammer i det flotte området rundt Gardasjøen. Vi hadde en underholdningskonsert på Piazza Bra i Verona samt en kirkekonsert i den koselige byen Lazise like syd for Garda. I tillegg fikk vi med oss en oppføring av “Aida” på den berømte uteoperaen i Verona, og med rikelig tid til bare avslapning med gode korpsvenner ble dette en minnerik tur vi vil huske lenge.

Men nå er Italia-repertoaret byttet ut med programmet for jubileumskonserten 30. oktober, og innøvingen er i full gang. Denne konserten kommer vi selvsagt behørig tilbake til her på nettsidene og på Facebook, men vi kan allerede nå røpe et variert program med hele tre eksterne solister.

Men sesongen er ikke slutt etter denne konserten. Vi skal også ha et prosjekt med dirigentelever fra Norges Musikkhøgskole, med en avsluttende konsert på NMH 13. desember. Midt oppi dette skal vi også ha en jubileumsfest, og den avholdes på Soria Moria hotell 12. November.

Vi gleder oss til alt dette, og oppfordrer alle til å komme og høre oss på jubileumskonserten 30. oktober!


Edit

Flere bilder

SJK generelt - eldre nyheter

19 Mai 2016

17. mai 2016 vel gjennomført

Av Marie Eggen | SJK generelt

Værgudene var virkelig på vår side dette året - ikke for kaldt og ikke for varmt, men akkurat passe for oss som ikler oss blå ull-uniform på nasjonaldagen.

31 Jan 2016

NM-oppkjøringen for alvor i gang

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

Som vanlig startet NM-oppkjøringen også i år med et seminar i slutten av januar, og etter to intense dager med gruppeøvelser og fellesøvelser har korpset fått en god start på forberedelsene til regionsmesterskap 5. mars og NM lørdag 12. mars.

18 Jan 2016

Vårsesongen i gang for alvor i SJK

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

I dag hadde vi første øvelse etter juletrefestsesongen, og nå er det regionsmesterskap og NM som står på planen, denne våren med gjestedirigent Tarjei Grimsby.