Siste halvdel av 90-års jubileumssesongen i gang

Etter en meget vellykket jubileumstur til Gardasjøen i slutten av juni, er nå SJK i full gang med høstsesongen, der jubileumskonserten 30. oktober er høydepunktet.

Turen til Garda var en flott opplevelse for alle, både sosialt og musikalsk, og alt i fantastiske rammer i det flotte området rundt Gardasjøen. Vi hadde en underholdningskonsert på Piazza Bra i Verona samt en kirkekonsert i den koselige byen Lazise like syd for Garda. I tillegg fikk vi med oss en oppføring av “Aida” på den berømte uteoperaen i Verona, og med rikelig tid til bare avslapning med gode korpsvenner ble dette en minnerik tur vi vil huske lenge.

Men nå er Italia-repertoaret byttet ut med programmet for jubileumskonserten 30. oktober, og innøvingen er i full gang. Denne konserten kommer vi selvsagt behørig tilbake til her på nettsidene og på Facebook, men vi kan allerede nå røpe et variert program med hele tre eksterne solister.

Men sesongen er ikke slutt etter denne konserten. Vi skal også ha et prosjekt med dirigentelever fra Norges Musikkhøgskole, med en avsluttende konsert på NMH 13. desember. Midt oppi dette skal vi også ha en jubileumsfest, og den avholdes på Soria Moria hotell 12. November.

Vi gleder oss til alt dette, og oppfordrer alle til å komme og høre oss på jubileumskonserten 30. oktober!


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

19 Jun 2016

Siste stopp før Italia på Myraløkka

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Bare et par dager etter forrige konsert gjennomførte korpset en ny underholdningskonsert på Myraløkka lørdag 18. juni.

16 Jun 2016

Vellykket mellomlanding på Fornebu

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Torsdag 16. juni tok SJK-skuta sammen med Kari Gjærum en sving innom Fornebu på sin konsertturne i juni – en turne som teller ikke mindre enn fire konserter.

19 Mai 2016

17. mai 2016 vel gjennomført

Av Marie Eggen | SJK generelt

Værgudene var virkelig på vår side dette året - ikke for kaldt og ikke for varmt, men akkurat passe for oss som ikler oss blå ull-uniform på nasjonaldagen.