Vellykket mellomlanding på Fornebu

Torsdag 16. juni tok SJK-skuta sammen med Kari Gjærum en sving innom Fornebu på sin konsertturne i juni – en turne som teller ikke mindre enn fire konserter.

Korpset skal snart til Italia som jubileumstur i forbindelse med 90-års jubileet, og denne konserten på Fornebu var en fin oppkjøring. Konserten ble holdt på handlesenteret Fornebu S i forbindelse med at senteret holdt nattåpent denne dagen. Initiativtaker til konserten var Holger Gulbrandsen, tidligere dirigent i korpset. Holger bor I området og var også konferansier på konserten.

Vi hadde full klaff med været, og det var nesten noe sydlandsk over stemningen, med kveldssolen som farget Bærumsåsene røde, mens ensemblet underholdt publikum med “svisker” fra ny og gammel filmmusikk som nok var kjent for de fleste. Vi kan nevne filmer som Starwars, James Bond filmene Goldfinger og Skyfall, Chaplins Limelight, Funny Girl med Barbra Streisand og Omar Sharif og mange fler.

Kari Gjærum trollbandt publikum med sine personlige framføringer av disse store vokal-klassikerne vi kjenner framført av navn som Shirley Bassey, Adele og Barbra Streisand, og både publikum og ensemblet koste seg denne fine junikvelden.

Ensemblet hviler ikke lenge på suksessen, men tar med seg den gode opplevelsen fram mot neste konsert på Myraløkka lørdag 18. juni, også her med Kari Gjærum.


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter

Konsertreferater - eldre nyheter

14 Mar 2016

NM-reisen over, nye reisemål venter

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Etter NM denne helgen er første del av vårsesongen overstått for SJK. Selv om resultatene i regionsmesterskapet og NM ikke helt svarte til forventningene, har i hvert fall korpset hatt en lærerik reise sammen med “reiseleder” Tarjei Grimsby fram til disse to konkurransene.

24 Des 2015

Vellykket og variert kammerkonsert

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Kammerkonserten lørdag 12. desember rundet av korpsets hektiske høstsesong, og ble både vellykket og variert - med noen utradisjonelle innslag.

09 Nov 2015

Swingende konsertsuksess med Underholdningsvogna

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Søndagens Swingtime-konsert med “Underholdningsvogna” i Sagene Festivitetshus markerte åpningen av huset etter rehabiliteringen, og ble en suksess på alle måter.