Siste stopp før Italia på Myraløkka

Bare et par dager etter forrige konsert gjennomførte korpset en ny underholdningskonsert på Myraløkka lørdag 18. juni.

Torsdag 16. juni avholdt korpset konsert på Fornebu S sammen med Kari Gjærum, og i dag ble stort sett det samme repertoaret fremført på Myraløkka, også nå med Kari Gjærum som vokalist.

Det er femte gang korpset spiller sommerkonsert på Myraløkka og konserten er en del av konseptet Sagene Sommerkonserter som bydel Sagene står bak. Dette er gratiskonserter og trekker alltid en del folk hvis været er bra. Det var kanskje ikke like varmt i dag som på Fornebu torsdag, men i hvert fall oppholdsvær og etter hvert bra publikumsoppmøte. Kombinasjonen konsertstart klokken 19 en lørdags kveld midt under fotball-VM var forøvrig ikke det beste utgangspunktet.

Men det var det ingen av de og vi som var der som ofret en eneste tanke, for det ble raskt en meget god stemning. Det kan vi ikke minst takke vår glitrende konferansier Jan Fredrik Heyerdahl for, og selvsagt en Kari Gjærum i storslag backet av et orkester som nå er i god spilleform. Karis tolkning av Barbra Streisand klassikerne "People" og "The Way We Were" fikk i hvert fall publikum til virkelig å storkose seg.

Innimellom sangnumrene til Kari serverte korpset filmmusikk fra kjente filmer som "Rocky", "Limelight" (Chaplin), "The Good, the Bad and the Ugly" med Clint Eastwood og dessuten mye italiensk musikk som vi tar med oss til Italia om noen dager.

Konserten avsluttet med "Ease on down the Road" fra "The Wiz". Denne låten finnes i to versjoner, en fra teateroppsetningen og en fra filmen, og det var sistnevnte versjon av Quincy Jones som vi framførte i et arrangement av dirigent Tom Skjellum. Dette er en låt med trøkk og energi og fremført av Michael Jackson og Diana Ross i filmen, så nå måtte Kari ta begge rollene. Det svingte faktisk så godt at enkelte danset litt foran scenen.

Rett etter konserten dro korpset til en restaurant i nærheten og hadde et hyggelig samvær med middag. På mandag er det vanlig øvelse og siste sjanse til finpuss av repertoaret, for fredag 24. juni setter vi oss på flyet til Milano. Derfra går ferden videre til Garda by ved Gardasjøen der vi skal være fram til onsdag 29. juni. Vi skal ha en underholdningskonsert på Piazza Bra foran utendørsoperaen Arena di Verona, samt en kirkekonsert i byen Lazise syd for Garda. Vi gleder oss, og ønsker alle følgere på Facebook og www.sjk.org en god sommer!

PS. Vi ser ikke bort fra at det kommer "live" oppdateringer fra oppholdet i Italia, så følg med!


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

16 Jun 2016

Vellykket mellomlanding på Fornebu

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Torsdag 16. juni tok SJK-skuta sammen med Kari Gjærum en sving innom Fornebu på sin konsertturne i juni – en turne som teller ikke mindre enn fire konserter.

19 Mai 2016

17. mai 2016 vel gjennomført

Av Marie Eggen | SJK generelt

Værgudene var virkelig på vår side dette året - ikke for kaldt og ikke for varmt, men akkurat passe for oss som ikler oss blå ull-uniform på nasjonaldagen.

14 Mar 2016

NM-reisen over, nye reisemål venter

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Etter NM denne helgen er første del av vårsesongen overstått for SJK. Selv om resultatene i regionsmesterskapet og NM ikke helt svarte til forventningene, har i hvert fall korpset hatt en lærerik reise sammen med “reiseleder” Tarjei Grimsby fram til disse to konkurransene.