Vellykket konsert i Paviljongen 28.04.18 i anledning musikkorpsenes år 2018

Etter noen kalde vårdager tittet endelig solen frem igjen da SJK ga sitt bidrag til feiring av musikkorpsenes år 2018 og NMF sitt 100-års jubileum.

Denne dagen var nesten for en mini 17. mai å regne i Oslo, for hele dagen var fylt av konserter og parader, og med deltagelse fra korps fra hele Norge. SJK deltok ikke i denne delen av arrangementet men ga sitt bidrag i form av en konsert i Paviljongen fra kl. 15.30.

For oss var dette også en fin oppkjøring til 17. mai og konserten som skal være i Rådhusets borggård kl 13, for konsertprogrammet består av marsjer og lightmusikk til begge konsertene. Vi fikk også prøvd to nye lightmusikkstykker - “Hei, New York” av Lillebjørn Nilsen og “Vårsøg” av Henning Sommero, begge i arrangementer av vår egen dirigent Tom Skjellum.

Det milde vårværet og arrangementene tidligere på dagen gjorde at det var mange mennesker i byen, både korpsmusikanter og andre, og med uteservering rett ved siden av oss ga dette oss et stort publikum som viste å sette pris på det de hørte.

Korps og dirigent var godt fornøyd selv også og er i fin flyt mot 17.mai og sommerkonserten på Myraløkka 16. juni.


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

13 Des 2017

Nyttårsmatiné i Sagene Festivitetshus 31.12.17 kl. 14

Av Steinar Kjærnsrød | Konserter

Sagene Janitsjarkorps med solister Gunda-Marie Bruce (vokal) og Jan Bertelesen (obo) inviterer til en liten nyttårsmatiné på selveste nyttårsaften. Men du har god tid til festlighetene senere på dagen.

18 Jun 2017

Myraløkka 2017

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Korpset avholdt sin årvisse konsert på Myraløkka lørdag 17. juni - denne gang med sangsolist Majken Christiansen og gjestedirigent og klarinettsolist Morten Michelsen.

19 Mai 2017

17. mai 2017

Av Steinar Kjærnsrød | Spilleoppdrag

Årets 17. mai ble gjennomført på tradisjonell måte på en litt gråværsdag i Oslo, men det la ingen demper på dagen - hverken for folk i gatene eller for korpset.