Musikaler på Myraløkka

For sjuende gang kunne SJK invitere til konsert på Myraløkka. Denne gang med solistene Kari Gjærum og Hans Marius Hoff Mittet, som dro publikum gjennom høydepunktene fra musikalenes verden.

Mens vi har svettet oss gjennom våren, var værgudene et betydelig mer usikkert kort denne dagen. Men lykken sto den kjekke bi, og sola viste seg fra sin beste side og spredte varme og glede til de frammøtte. Selv noen på scenen fikk sola i ansiktet en liten periode.

Konsertstart klokken 18.00 en lørdagskveld i starten av fotball-VM var kanskje ikke det mest optimale tidspunktet, men det var det ingen publikummere som ofret en tanke, for det ble raskt god stemning. Mange som visste om konserten på forhånd slo seg ned i det naturlige amfiet på Myraløkka. Men også tilfeldig forbipasserende stoppet opp og slo seg ned i gresset.

Det hele startet for lenge lenge siden, med Gershwins Porgy and Bess. Premieren var i 1935, men 83 år gamle schlagere holder seg like godt, og Kari Gjærums "Summertime" slo godt an. Man beveget seg framover i tid, til Bernsteins West Side Story fra 1961. Hans Marius Hoff Mittets tolkning av “Maria” var en stor opplevelse.

Videre beveget korpset seg gjennom den ganske nye og suksessrike La La Land, tilbake til verdens mest sette musical, Les Miserables, hvor Kari sang "I dreamed a dream" og Hans Marius "Stars". Kari sang hovedrollesangen i Miss Saigon, "I’d give my life for you" før det hele eksploderte i Operafantomet. Konserten ble avrundet i litt mer hjemlige trakter, med et stort Chess-medley.

Konserten er en del av konseptet Sagene Sommerkonserter som bydel Sagene står bak. Konserten er en hyggelig tradisjon som vi gjør i samarbeid med Sagene bydel, og konserten foregår alltid dagen før Oslofilharmoniens sommerkonsert samme sted. Det betyr at vi kan nyte godt av scenerigg og lyd/PA.

Rett etter konserten dro korpset til en restaurant i nærheten og hadde et hyggelig samvær med middag før man skiltes for sommeren.


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

29 Apr 2018

Vellykket konsert i Paviljongen 28.04.18 i anledning musikkorpsenes år 2018

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Etter noen kalde vårdager tittet endelig solen frem igjen da SJK ga sitt bidrag til feiring av musikkorpsenes år 2018 og NMF sitt 100-års jubileum.

13 Des 2017

Nyttårsmatiné i Sagene Festivitetshus 31.12.17 kl. 14

Av Steinar Kjærnsrød | Konserter

Sagene Janitsjarkorps med solister Gunda-Marie Bruce (vokal) og Jan Bertelesen (obo) inviterer til en liten nyttårsmatiné på selveste nyttårsaften. Men du har god tid til festlighetene senere på dagen.

18 Jun 2017

Myraløkka 2017

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Korpset avholdt sin årvisse konsert på Myraløkka lørdag 17. juni - denne gang med sangsolist Majken Christiansen og gjestedirigent og klarinettsolist Morten Michelsen.