Begrens søket

Treff

15
  • Sorter etter :

  • Vis :

Til stående applaus takket vi av et hektisk musikkår med nyttårsmatinekonsert på årets siste dag. Nå kan 2024 bare komme!

Sagene Janitsjarkorps inviterer til lyse og vakre toner i Sagene kirke den siste mandagen i november. Kammermusikk står på programmet, og både hele korpset og mindre instrumentgrupper vil framføre ulike verk.

  • Av: Sissel Ambjør   12/11-21, 15:00 Konserter

Sagene janitsjarkorps’ første konsert etter koronapandemien sammenfalt med korpsets 95 års jubileum. Til fullsatt sal ble jubilanten klappet og heiet fram gjennom den to timers lange jubileumskonserten søndag 24. oktober i Sagene Festivitetshus.

Det er med tungt hjerte Sagene Janitsjarkorps har besluttet å ikke spille 17. mai i år. - Det er en trist beslutning å ta, men vi mener den er riktig. Vi skulle gjerne vært ute og spilt for folk, men i år er det andre hensyn å ta, sier styreleder Tom Nøttveit.

Tom Skjellum, Sagene Janitsjarkorps' mangeårige dirigent, ble hedret med Kongens Fortjenstmedalje under korpsets konsert i Sagene Festivitetshus søndag 25. oktober.

  • Av: Sissel Ambjør   27/10-20, 21:00 Konserter

Det er liv i Sagene Janitsjarkorps fortsatt. Aktiviteten har vært tilnærmet lik null de siste ukene, med unntak av et lite samspillsprosjekt som du finner lengre ned i saken. Men nå er det tillatt med gruppeøvelser igjen, og vi lover – 17. mai dukker vi opp.

Det finnes ikke mye annet enn musikk i ulike varianter på Rune Halvorsens CV. Trommis og dirigent. Fra 1. januar overtok 53-åringen taktstokken i Sagene Janitsjarkorps.

Til stående applaus takket vi av både et hektisk musikkår og dirigent Tom Skjellum med nyttårsmatinékonsert på årets siste dag. Nå kan 2020 bare komme!

Lysene er slukket for denne gang for en fantastisk oppsetning av Broadway-musikalen «Nine» i Sagene festivitetshus. Popfactory i samarbeid med SJK leverte fire forestillinger til stående ovasjoner helgen 18. - 20. oktober.

I strålende sol og på sommerens hittil fineste dag inviterte SJK til konsert på Myraløkka for åttende gang lørdag 15. juni. Denne gang fikk publikum et møte med en av de store jazzsangerne, Nat «King» Cole.

Finere 17. mai skal man lete lenge etter! Værgudene viste seg fra sin absolutt beste side, byen var stappfull av glade mennesker og Sagene spilte marsjer av hjertets lyst.

Ingen fare for verken opprykk eller nedrykk – vi plasserte oss midt på treet under årets NM for janitsjar.

Et stort messingensemble og treblåserensemble samt flere smågrupper framførte variert kammermusikk i Sagene Kirke en vintersur førjulskveld.

Ikke noe tant og fjas eller dill og dall, men rett og slett bare korps. I anledning musikkorpsenes år og Norges Musikkorps Forbunds 100-års jubileum inviterte Sagene Janitsjarkorps til konsert med tradisjonell korpsmusikk på programmet fredag 19. oktober.

For sjuende gang kunne SJK invitere til konsert på Myraløkka. Denne gang med solistene Kari Gjærum og Hans Marius Hoff Mittet, som dro publikum gjennom høydepunktene fra musikalenes verden.