Vellykket nyttårsmatinékonsert!

Vi avsluttet et hektisk musikkår med en konsert på formiddagen på selveste nyttårsaften. Et dristig prosjekt, men som viste seg å bli svært så vellykket.

For å holde spilleformen ved like ut året etter en hektisk høst med «Ungen» hadde vi lagt opp til en matinékonsert på nyttårsaften. Hva skal til for å publikum til å komme på en slik dag? Vi satset på at kombinasjonen av et program med «nyttårsmusikk», spennende solister og med festlige rammer rundt konserten kunne lokke folk til å komme.

Korpset stilte derfor stivpyntet og oppfordret publikum til det samme, og det ble dessuten servert boblende dråper og andre forfriskninger. Men det var nok våre to solister og det de og orkesteret framførte som var rosinen i pølsa. Vokalist Gunda-Marie Bruce og oboist Jan Bertelsen fikk vist seg fram i et variert repertoar som besto av både klassisk nyttårsmusikk av komponister som f.eks. Johann Strauss og Franz Lehar, publikumsvennlig underholdningsmusikk av bl.a. Henry Mancini, ABBA, Mel Tormé, Leroy Anderson m.fl.

Konserten gikk strålende og både orkester, solister og publikum koste seg i nærmere to timer før vi ønsket hverandre godt nytt år!

Vi fikk i ettertid veldig mange positive tilbakemeldinger og prosjektet frister til gjentagelse.

Vedlegg


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

13 Des 2018

Kammerkonsert med stor variasjon

Av Sissel Ambjør | Konsertreferater

Et stort messingensemble og treblåserensemble samt flere smågrupper framførte variert kammermusikk i Sagene Kirke en vintersur førjulskveld.

09 Nov 2018

Fra korps til kammer

Av Steinar Kjærnsrød | Konserter

En hektisk høst avsluttes snart med en kammerkonsert i Sagene kirke 10. desember

21 Okt 2018

En fredagskveld med bare korps

Av Sissel Ambjør | Konsertreferater

Ikke noe tant og fjas eller dill og dall, men rett og slett bare korps. I anledning musikkorpsenes år og Norges Musikkorps Forbunds 100-års jubileum inviterte Sagene Janitsjarkorps til konsert med tradisjonell korpsmusikk på programmet fredag 19. oktober.