Begrens søket

Treff

10
  • Sorter etter :

  • Vis :

Etter tre års virusventing var 17. mai endelig en festdag igjen, og Oslo viste seg fra sin beste side.

  • Av: Karina Kaupang Jørgensen   17/05-22, 08:00 SJK generelt

Finere 17. mai skal man lete lenge etter! Værgudene viste seg fra sin absolutt beste side, byen var stappfull av glade mennesker og Sagene spilte marsjer av hjertets lyst.

Årets 17. mai ble gjennomført på tradisjonell måte på en litt gråværsdag i Oslo, men det la ingen demper på dagen - hverken for folk i gatene eller for korpset.

Værgudene var virkelig på vår side dette året - ikke for kaldt og ikke for varmt, men akkurat passe for oss som ikler oss blå ull-uniform på nasjonaldagen.

På en litt grå Oslo-ettermiddag startet SJK en hektisk høstsesong med et spilleoppdrag i Studenterlunden med en innledende oppmarsj fra Stortorget.

17. mai 2015 ble en sur opplevelse på vår kant av landet, men var nok tøffest for de som stod og så på barnetoget. SJK gikk som nr. 94 i toget og avsluttet som vanlig dagen med en times konsert i borggården ved Rådhuset.

17. mai er også korpsenes store dag, og i likhet med de fleste andre skole- og amatørkorps har også SJK fullt program denne dagen. Som vanlige er vi med i Oslos offisielle 17. mai program med konsert ved Rådhuset kl. 13.

Sagene Janitsjarkorps avslutter utespill sesongen med en tur opp Karl Johan onsdag 26. august.

  • Av: Arrangementskomiteen i SJK   25/08-09, 06:58 Spilleoppdrag

Årets beste dag er over. Vi puster og tøyer ut og ser tilbake på en fantastisk dag i strålende solskinn.

Selv om korpset fortsatt nyter de gode resultatene fra NM og stor konsert står for døren i juni, glemmer vi på ingen måte vår tradisjon som gatekorps. Innøving av gaterepertoar er alt i full gang.